detector.media
21.07.2014 15:22
Знову надійшло повідомлення про замінування 5-го каналу - п’яте за місяць
Знову надійшло повідомлення про замінування  5-го каналу - п’яте за місяць

Сьогодні, 21 липня, невідомі знову повідомили про замінування офісу 5-го каналу у Києві, через що мовлення телеканалу наразі тимчасово припинено. Про це стало відомо з повідомлення у  Тwitter-акаунті журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук.

 

«Давно 5 канал не мінували. Замінували», - написала журналістка.

 

Як повідомив «Детектор медіа» редактор інформаційної служби 5 каналу Олексій Шевченко, до офісу телеканалу приїхали представники правоохоронних органів і сапери, які проводять перевірку приміщень та прилеглих територій. У зв'язку із цим роботу працівників каналу тимчасово призупинено.

 

«Міліція не повідомляла, від кого саме надійшли повідомлення про замінування, просто приїхала до нас. Вкотре. Наразі усюди проводяться перевірки, в студії фізично немає кому працювати», - прокоментував ситуацію пан Шевченко.

 

Він також висловив надію, що інформація про замінування офісу 5 каналу виявиться хибною, і невдовзі журналістам вдасться відновити свою роботу.

 

Сайт каналу працює в нормальному режимі з іншого приміщення.

 

Нагадаємо, це вже п'яте за місяць повідомлення про замінування офісу 5 каналу. Попередні інциденти ставалися  4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY