18 липня – дискусія у Вінниці про російську пропаганду

16 Липня 2014
4197

18 липня – дискусія у Вінниці про російську пропаганду

4197
18 липня – дискусія у Вінниці про російську пропаганду

18 липня о 12.00 у приміщенні Вінницького прес-клубу відбудеться дискусія за темою: «Інформаційна агресія як складова гібридної війни. Російська пропаганда та як їй можуть протистояти регіональні журналісти і лідери НДО».

 

В обговоренні візьмуть участь:

Діана Дуцик, медіаексперт, редактор сайту MediaSapiens («Детектор медіа», Київ). Вона презентує колегам результати моніторингу висвітлення української тематики у російських медіа. Це досліження було оприлюднене під час міжнародної зустрічі українських та російських журналістів під егідою ОБСЄ у Відні (Австрія). У Вінниці Діана Дуцик презентує результати зустрічі журналістів та розповість про ті рекомендації, які були вироблені у Відні.

Світлана Єременко, медіаексперт, керівник проекту з моніторингу регіональних ЗМІ Українського освітнього центру реформ (Київ).

Вадим Мазурик, представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення у Вінницькій області.

Наталія Болховська, голова прес-клубу, координатор експертної групи УОЦР у Вінницькій області.

Алла Ярошинська, медіаексперт УОЦР.

Юрій Пархоменко, медіаексперт УОЦР.

 

Вінницький прес-клуб запрошує місцевих редакторів, журналістів і лідерів громадських організацій доєднатися до цієї важливої дискусії з питань, які обговорюються в інших регіонах України задля напрацювання єдиної позиції у журналістському середовищі щодо висвітлення неоголошеної війни та протидії російській пропаганді.

 

Дискусія відбудеться у Вінницькому прес-клубі за адресою: вул. Соборна, 68.

 

За довідками звертатись до Наталії Болховської 050 193 24 23.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду