detector.media
16.07.2014 11:46
18 липня – дискусія у Вінниці про російську пропаганду

18 липня о 12.00 у приміщенні Вінницького прес-клубу відбудеться дискусія за темою: «Інформаційна агресія як складова гібридної війни. Російська пропаганда та як їй можуть протистояти регіональні журналісти і лідери НДО».

 

В обговоренні візьмуть участь:

Діана Дуцик, медіаексперт, редактор сайту MediaSapiens («Детектор медіа», Київ). Вона презентує колегам результати моніторингу висвітлення української тематики у російських медіа. Це досліження було оприлюднене під час міжнародної зустрічі українських та російських журналістів під егідою ОБСЄ у Відні (Австрія). У Вінниці Діана Дуцик презентує результати зустрічі журналістів та розповість про ті рекомендації, які були вироблені у Відні.

Світлана Єременко, медіаексперт, керівник проекту з моніторингу регіональних ЗМІ Українського освітнього центру реформ (Київ).

Вадим Мазурик, представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення у Вінницькій області.

Наталія Болховська, голова прес-клубу, координатор експертної групи УОЦР у Вінницькій області.

Алла Ярошинська, медіаексперт УОЦР.

Юрій Пархоменко, медіаексперт УОЦР.

 

Вінницький прес-клуб запрошує місцевих редакторів, журналістів і лідерів громадських організацій доєднатися до цієї важливої дискусії з питань, які обговорюються в інших регіонах України задля напрацювання єдиної позиції у журналістському середовищі щодо висвітлення неоголошеної війни та протидії російській пропаганді.

 

Дискусія відбудеться у Вінницькому прес-клубі за адресою: вул. Соборна, 68.

 

За довідками звертатись до Наталії Болховської 050 193 24 23.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY