Шеремет шокований Княжицьким: спочатку запросив на ТВі – зараз вигнав

25 Квітня 2013
6720

Шеремет шокований Княжицьким: спочатку запросив на ТВі – зараз вигнав

6720
Шеремет шокований Княжицьким: спочатку запросив на ТВі – зараз вигнав

Ведучий Павло Шеремет шокований поведінкою народного депутата та екс-генерального директора ТВі Миколи Княжицького, який спершу запросив його на канал, а потів заявив, що людина без  українського паспорту  не може вести програми на українському каналі. Про це він написав у блозі на «Українській правді».

 

«Він кілька місяців у 2012 році умовляв мене прийти на канал працювати, пропонував мені робити будь-яку програму, яку я захочу, умовляв мене в середині минулого року, а сьогодні оголосив, що все це робив під тиском власника каналу Кагаловського. Тобто посміхався мені через силу і хвалив мене, тримаючи дулю в кишені. І видав у присутності журналістів свій вирок, що людина не з українським паспортом, не може вести програми на українському каналі і задавати політичні питання українським політикам. Виходить, Княжицький торік заманював мене на канал, щоб зараз викрити?» - пише пан Шеремет.

 

Також Павло Шеремет зазначив, що зараз «фізіологічно відчуває біль», коли дивиться на нового керівника ТВі Артема Шевченка: «Неможливо спостерігати людську ницість. Боляче дивитися, як людина, якого багато хто вважав пристойною людиною (і я був серед них), на очах руйнує свою репутацію, знищує власними руками своє майбутнє».

 

Нагадаємо, у своєму Twitter Павло Шеремет написав: «Тепер дійшла черга і до мене. Княжицький сказав, що громадянин іншої країни, тобто я, не може ставити політичні питання»

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Павла Шеремета звільняють з каналу ТВі.

 

23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії. Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

23 квітня У Єдиному державному реєстрі (ЄДР) юридичних осіб керівником ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» було зазначено замість Наталії Катеринчук зазначено Артема Шевченка.

 

23 квітня, після зустрічі з Олександром Альманом та Костянтином Кагаловськимжурналісти та редактори ТВіоголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками. Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі.

 

24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. До осередку увійшло 43 особи, він і далі поповнюється. Головою осередку обрано Мустафу Найєма, повідомила «Детектор медіа» журналіст ТВі Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6720
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
3991 дн. тому
Ось кого абсолютно не шкода
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду