detector.media
25.04.2013 12:21
Шеремет шокований Княжицьким: спочатку запросив на ТВі – зараз вигнав
Шеремет шокований Княжицьким: спочатку запросив на ТВі – зараз вигнав

Ведучий Павло Шеремет шокований поведінкою народного депутата та екс-генерального директора ТВі Миколи Княжицького, який спершу запросив його на канал, а потів заявив, що людина без  українського паспорту  не може вести програми на українському каналі. Про це він написав у блозі на «Українській правді».

 

«Він кілька місяців у 2012 році умовляв мене прийти на канал працювати, пропонував мені робити будь-яку програму, яку я захочу, умовляв мене в середині минулого року, а сьогодні оголосив, що все це робив під тиском власника каналу Кагаловського. Тобто посміхався мені через силу і хвалив мене, тримаючи дулю в кишені. І видав у присутності журналістів свій вирок, що людина не з українським паспортом, не може вести програми на українському каналі і задавати політичні питання українським політикам. Виходить, Княжицький торік заманював мене на канал, щоб зараз викрити?» - пише пан Шеремет.

 

Також Павло Шеремет зазначив, що зараз «фізіологічно відчуває біль», коли дивиться на нового керівника ТВі Артема Шевченка: «Неможливо спостерігати людську ницість. Боляче дивитися, як людина, якого багато хто вважав пристойною людиною (і я був серед них), на очах руйнує свою репутацію, знищує власними руками своє майбутнє».

 

Нагадаємо, у своєму Twitter Павло Шеремет написав: «Тепер дійшла черга і до мене. Княжицький сказав, що громадянин іншої країни, тобто я, не може ставити політичні питання»

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Павла Шеремета звільняють з каналу ТВі.

 

23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії. Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

23 квітня У Єдиному державному реєстрі (ЄДР) юридичних осіб керівником ТОВ «Телерадіокомпанія «Телерадіосвіт» було зазначено замість Наталії Катеринчук зазначено Артема Шевченка.

 

23 квітня, після зустрічі з Олександром Альманом та Костянтином Кагаловськимжурналісти та редактори ТВіоголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками. Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі.

 

24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. До осередку увійшло 43 особи, він і далі поповнюється. Головою осередку обрано Мустафу Найєма, повідомила «Детектор медіа» журналіст ТВі Анастасія Станко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY