VJ Аня: «Реакція на мене з мікрофоном MTV інколи буває дуже дивною»

29 Січня 2008
13230

VJ Аня: «Реакція на мене з мікрофоном MTV інколи буває дуже дивною»

13230
VJ Аня: «Реакція на мене з мікрофоном MTV інколи буває дуже дивною»
Музичний канал «MTV-Україна» приємно здивував чоловічу частину своєї аудиторії тим, що ведучими тут є переважно зовсім юні дівчата. Для прикладу, троє з чотирьох віджеїв розважальних програм перебувають лише на межі повноліття. «Детектор медіа» розмовляла з наймолодшою ведучою – студенткою економічного факультету, любителькою малювати, танцювати, співати та працювати на MTV – віджеєм Анею.
 
– Аню, з чого почалася твоя робота віджеєм на «MTV-Україна»?
– Пам’ятаю, як прийшла на кастинг, а далі все так швидко закрутилося, що я і не помітила, як ми вже записували перший ефір у студії. Проте добре пам’ятаю, як ми його святкували :).
 
– Яка з трьох твоїх програм («День. MTV», Tuborg Partyzone та «Євро топ-20») найбільше тобі подобається?
– Напевно, Tuborg Partyzone. По-перше, це зовсім нова для мене програма, а по-друге – це живе спілкування з людьми. Усе залежить від того, наскільки ти швидко відреагуєш на чиюсь відповідь. Іноді зустрічаються дуже цікаві персонажі. Наприклад, на вечірках часто зустрічаю одного й того ж хлопця, його відповіді завжди унікальні, неможливо не розсміятися. На питання, чи є у нього дівчина, він дуже швидко й упевнено відповідає «Так! Я її дуже люблю», а через секунду, побачивши поряд симпатичну дівулю, він швидко каже «Ні, ми з нею посварилися... І взагалі, кохання – то така складна штука» :-).
 
– А що взагалі означає для тебе робота на «MTV-Україна»?
– Дуже класно, коли ти зранку прокидаєшся і розумієш, що тобі ХОЧЕТЬСЯ йти на роботу. Так, таке й справді буває у житті, як би дивно це не звучало! MTV перш за все приносить мені задоволення. Звісно, це і реалізація творчого потенціалу, перспективи на майбутнє. Все це і так зрозуміло. Але головне – така робота робить твій ритм життя шаленим, для мене дуже важливо не сидіти на місці, перебувати в постійному русі, інакше мої щічки не такі рум’яні та в голову приходять усілякі дурниці про хлопців.
 
– Наскільки мені відомо, у колективі MTV багато молоді. Не виникає психологічних проблем через юність та амбітність?
– Я б не називала це психологічними проблемами. Звичайно, там, де є багато людей, особливо молодих і гарячих, можуть виникати якісь непорозуміння, конфлікти. Було б дивно, якби було навпаки.
 
– Але ж виникають якісь труднощі при виробництві програм? Як їх долаєш?
– Труднощів немає, є робочі моменти: текст на флешці не відкривається, одяг забруднився, з камерою негаразди… Але то все такі дрібнички!
 
– Ідеальна робота :). Може, ти знаєш і яким має бути ідеальний ведучий на українському телебаченні?
– Якби я знала таку формулу ідеального ведучого! Недостатньо бути красивим, мати гарно поставлений голос і таке інше. Треба знайти щось таке, що змусить глядача не перемикати канал. От я і шукаю це «щось» у собі. Автографи на вулиці беруть, фотографуються, та я вважаю, що по-справжньому круту Аню ви ще побачите, дайте лише завершити пошук.
 
– А як зазвичай починається твій день після ефіру?
– Із жартів у гримерці, у нас там завжди весело, хто в кого фарбою жбурне, хто кому око виколе пензликом. Ми ж MTV. Ну а потім – іду пити зелений чай із моїми двома пупсами-продюсерами Женькою та Жанною.
 
– Мабуть, у тебе й рецепт доброго настрою є?
– Треба стати на ліву ногу, тричі обкрутитися довкола себе за годинниковою стрілкою, а потім іще разів із десять прокукурікати. Якщо серйозно, то треба просто бути позитивною людиною. У мене завжди гарний настрій. Я заряджаю весь колектив енергією та наснагою. Іноді від наших режисерів-хлопців не відіб’єшся, адже всі люблять гарних та розумних дівчат. А ще дякую деяким нашим співробітникам (вони знають, про кого я) за смачні цукерки перед зйомками!
 
– Як тобі вдається поєднувати роботу і навчання в університеті?
– Трохи менше сплю, менше відпочиваю, а головне – правильно організовую свій час. Допомагають найближчі друзі, прикривають іноді в інституті, та й на роботі розуміють. Я собою задоволена: п’ятірки отримую щотижня, часом такі формули пишу та задачі розв’язую, що сама від себе в шоці. На роботі мене люблять та поважають, щоп’ятниці видають молоко та пакет гречки, інколи й грибів сушених відвалять, раз на місяць пропонують руку та серце.
 
– Мабуть, заради роботи доводиться жертвувати навчанням? На оцінках це не відбилося :) ?
– Може, трохи й відбилося, але стипендію я продовжую отримувати своєчасно :).
 
– А скільки годин на день приділяєш роботі?
– Ніколи не рахувала! Іноді це декілька годин, а іноді й цілий день. Коли не з’являюся на роботі два дні – вже почуваюся некомфортно. Я ж там головний директор! Все повинно бути під моїм контролем! :)
 
– Чи не надто це втомлює?
– А хіба може втомлювати, наприклад, поїдання солодощів чи перегляд улюбленого фільму? Звісно, ні. Я від роботи отримую задоволення. А от втомлює мене те, що інколи я сплю декілька годин на добу. Добре, що хоча б сплю із своїми улюбленими ведмедиками, з недавніх пір один із них ще й почав співати. Тепер щоразу не можу заснути, поки не послухаю пісеньку від рожевого ведмедика.
 
Як зазвичай відпочиваєш?
– Люблю, знову ж таки, поспати, бо мені цього дуже бракує. Зустрічаюся з друзями. Часом можу залишитися вдома, просто дивитися кіно чи співати у караоке, але переважно вибираюся кудись. Місцем відпочинку може бути все: від кіно, кафе, парку і до театру чи футбольного стадіону. Підказка: мене часто можна зустріти в нічних клубах, мистецьких галереях та камерних театрах. Якщо задасися метою, обов’язково мене знайдеш.
 
– Пам’ятаєш, як витратила свій перший гонорар?
– Перший гонорар я отримала за продаж картин, бо я ще й незрівнянна художниця, і придбала собі мобільний телефон (блакитненьку «розкладку» :)). Зараз трохи про це жалкую, бо кожна картина для мене пов’язана з чимось важливим, сумую за ними. Взагалі-то, картини не можна продавати, їх треба лише дарувати. А от коли вже почала працювати на телебаченні, свої перші зароблені 50 баксів витратила на цукерки додому, квіти мамі і подарунки друзям.
 
– А телевізор дивишся?
– Дивлюся MTV :), новини, деякі ток-шоу, бо цікаво, як працюють інші телеведучі. А взагалі-то, зранку люблю дивитися мультфільми. Я прокидаюся десь о 6–7-й і, поки збираюся до інституту, дивлюся ранкові шоу для малечі. Там такі класні пісні!
 
– Ти ж працюєш на музичному телебаченні, то сама якій музиці надаєш перевагу? Чи є музика, що дратує тебе?
– Мене жодна музика не дратує. Дратувати можуть деякі виконавці. Слухаю абсолютно різну музику – від R’n’B до поп-року. Головне – щоби сексуальніше та ритмічніше: під музику я маю або захотіти танцювати, або почати підспівувати!
 
– Чи є улюблена пісня, від якої перевертається все в душі, а по тілі біжать мурашки?
– Періодично така пісня з’являється. На даний момент такої, мабуть, немає. Влітку, пам’ятаю, постійно слухала в машині пісню Бумбокса «Вона носила квіти в волоссі.. І ними грався він і ще вітер..» Ой, зараз почну співати!
 
– Що найбільше любиш малювати?
– Те, що чіпляє. Люблю квіти, мабуть, тому їх часто можна побачити в моїх роботах. Ромашки, фіалки, братки…
 
– А часто відвідуєш різні тусовки, концерти, вечірки?
– Досить таки часто. Рідко бувають такі вихідні, коли я нікуди не вибираюся. Багато де буваю по роботі.Переважно мене можна побачити у ліжку (це коли я сплю), у студії на каналі, на парах в універі і, звичайно, на всіляких тусовках та вечірках. Там я можу бути як із мікрофоном, так і просто, не по роботі. Це дуже зручний спосіб побачитися з тими, кого знаю, бо бракує часу зустрічатися з кожним окремо. Отака-от економія часу виходить із максимальним задоволенням. Взагалі, цікаво виходить – завжди, коли я їду на якусь тусовку знімати програму, обов’язково зустрічаю когось зі знайомих. Деякі з них – останні в країні, хто не знає Аню з MTV, а знають мене як Аню-зі-школи-двора-курсів, тому реакція на мене з мікрофоном MTV інколи буває дуже дивною. Особливо емоційно реагують колишні хлопці :).
 
– Чи є такі проекти, якими ти хотіла б займатися в майбутньому?
– Є, але поки що це секрет. Бо якщо ти дізнаєшся, мені доведеться тебе вбити :).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13230
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
inga
5925 дн. тому
с удовольствием прочитала интервью:) очаровательная и талантливая девушка! очень приятно, что у нас появляются новые лица на ТВ
Алена
5925 дн. тому
Это что ж? Самое юное создание у нас на телевидении? Приятно удивлена.
Андрей
5926 дн. тому
С большим удовольствием прочитал данное интервью. Обаятельная девочка, умница и и красавица.
перехожий
5932 дн. тому
а куди Карпу діли?
Vow
5933 дн. тому
Дійсно приємно читати. Звичайна дівчинка без понтів і без таганів.
Konovalov
5933 дн. тому
Приятное интервью. Интересно прочитать аналогичное с антиподом – Иреной Карпой. Думаю феномен наличия ее в эфире удивляет не только меня
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду