detector.media
22.01.2024 14:27
Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт
Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт
Євген Хаїт був був актором та художнім керівником «Джентльмен-шоу», а також сценаристом телешоу «Голі та смішні».

У неділю, 21 січня, стало відомо про смерть актора, драматурга та сценариста шоу «Голі та смішні» Євгена Хаїта. Про це повідомили родичі на сторінці Хаїта в інстаграмі.

«Сьогодні не стало Жені. Блискавично. Незбагненно. Нескінченно боляче. Усі, хто був хоч трохи знайомий із Женею, знають, що він дуже тонкий, чуйний, турботливий, добрий — до своїх. Був», — повідомили в дописі.

Повідомляється, що помер актор через зупинку серця.

Прощання з Хаїтом відбудеться у фоє Одеської кіностудії 23 січня з 12 до 14 години. Поховають його на Таїровському цвинтарі в Одесі.

Євген Хаїт був учасником команди КВК Одеського університету, з 1991 по 1999 рік був актором та художнім керівником «Джентльмен-шоу». Також він був сценаристом телешоу «Голі та смішні», яке виходило на каналі  ICTV. Його батько — сатирик Валерій Хаїт, який у 1960-х роках був капітаном одеської команди КВК.

«Пішов із життя наш друг, письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми дружили і працювали з 1986 року, Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоча його серце ніколи не скаржилося. І запанувала пустота. Пишу і не до кінця розумію, що сталося», —  написав одеський гуморист, багаторічний ведучий «Джентльмен-шоу», а нині керівник фракції «Слуга народу» в Одеській міській раді Олег Філімонов.

Євген Хаїт у «Джентльмен-шоу» / фото з соцмереж

«Женька, молодчина, дуже тонка і талановита людина. Чудові вірші, прекрасні й глибокі есе на інстаграмі. Майстер формулювань і наш беззмінний комерційний директор ще з часів наших післяКВНівських гастролей. Як він любив життя! Він співав з ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для “Голих та смішних” і мав славу знавця жіночої краси», — додав Філімонов.

Головне фото: Євген Хаїт / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY