У Росії знайшли мертвим журналіста

У Росії знайшли мертвим журналіста

8 Січня 2024
1703

У Росії знайшли мертвим журналіста

1703
Олександр Рибін раніше був позаштатним автором пропагандистського порталу «Лента.ру», а згодом — постійним автором лівого напівопозиційного видання «Рабкор». Його матеріали були присвячені подіям на Близькому Сході та в Африці, а також подорожам.
У Росії знайшли мертвим журналіста
У Росії знайшли мертвим журналіста

У Ростовській області Росії знайшли мертвим журналіста та постійного автора онлайн-журналу «Рабкор» Олександра Рибіна. Про це редакції журналу повідомили друг і мати Рибіна, передає Meduza.

За їхніми словами, тіло журналіста знайшли біля траси в районі міста Шахти. Причина смерті встановлюється.

Олександр Рибін — етнограф, мандрівник, журналіст і політичний оглядач, який співпрацював з різними російськими виданнями. Регулярно з'являвся в ефірах «Рабкора», присвячених політичній ситуації в Росії та інших країнах.

Рибін довгий час був позаштатним автором пропагандистського порталу «Лента.ру». Його матеріали були присвячені подіям на Близькому Сході та в Африці, а також подорожам.

Останнім часом Рибін був постійним автором видання «Рабкор» лівого соціолога та колишнього радянського дисидента Бориса Кагарлицького (останній у 2014-му підтримав анексію Криму та окупацію частини сходу України, але у 2022-му засудив повномасштабне вторгнення, через що його оголосили в Росії «іноагентом», включили до списку «терористів та екстремістів» та ненадовго арештовували).

Фото: Олександр Рибін / «Рабкор», телеграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1703
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду