Померла журналістка «Новинарні» Христина Горобець

Померла журналістка «Новинарні» Христина Горобець

11 Січня 2023
3856

Померла журналістка «Новинарні» Христина Горобець

3856
Їй було 32 роки. Кілька місяців вона боролася з хворобою.
Померла журналістка «Новинарні» Христина Горобець
Померла журналістка «Новинарні» Христина Горобець

Журналістка, редакторка стрічки новин видання «Новинарня» Христина Горобець померла на 33-му році життя.  Про це повідомив головний редактор видання Дмитро Лиховій.

«Кілька місяців Христина боролася з підступною важкою хворобою, але 10 січня її серце зупинилося. Шок. Сум», – написав він.

Лиховій розповів, що Христина Горобець працювала в редакції з жовтня 2018 року.

«Ерудована, відповідальна, патріотична і комунікабельна, Христина була нам хорошим товаришем та тим надійним львівським тилом, на який можна опертися. Христина померла не від війни, але важко її переживаючи і працюючи на перемогу на своїй ділянці», – написав редактор видання.

Він додав, що Христина встигла опублікувати майже 20 тисяч новин і статей.

Христина Горобець — журналістка і філологиня, закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка (2011) та Інститут післядипломної освіти ЛНУ (2015). Працювала літературною редакторкою газети «Львівщина», львівською кореспонденткою «Голосу України» та «Урядового кур'єра».

Фото: Христина Горобець / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3856
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду