Олексій Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна» на «1+1»

Олексій Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна» на «1+1»

28 Грудня 2022
5396

Олексій Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна» на «1+1»

5396
Раніше він був ведучим проєкту «Говорить Україна» на телеканалі «Україна», а тиждень тому запустив ютуб-канал «Говорить Суханов».
Олексій Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна» на «1+1»
Олексій Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна» на «1+1»

Ведучий Олексій Суханов після анулювання ліцензій «Медіа Групи Україна» розпочне співпрацю з «1+1». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Суханов стане ведучим токшоу «Говорить вся країна», виробництво якого розпочав «1+1». За форматом, в рамках журналістських розслідувань автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту.

«Місія ток-шоу “Говорить вся країна” — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу», — йдеться в повідомленні пресслужби каналу.

Над виробництвом токшоу «Говорить вся країна» працюватиме команда продюсера Акіма Галімова. «Наш проєкт — це класичне вечірнє токшоу, але за видимою простотою є важлива місія та надскладний технологічний процес виробництва, — каже Акім Галімов. — Із пошуком відповідей нам допоможе ведучий проєкту. Він має глибину і харизму, глядачі люблять його саме за те, що він щиро занурюється у людські проблеми і намагається зрозуміти, допомогти, підтримати, дати точку опори. Я впевнений, що з його появою в ефірі "1+1" в наших глядачів зʼявиться ще один друг, надійне плече, на яке можна спертися у ці важкі часи».

Олексій Суханов впевнений, що його місією у цьому проєкті є підтримка учасників токшоу. «Герой приходить до нас, аби поділитися своєю проблемою, а ми допомагаємо зрозуміти, що із будь-яких обставин можна знайти вихід. Найголовніша мета нашої роботи — підставити плече, допомогти людині подивитися на себе збоку. А допомогти можна тільки тому, хто прагне змін, хто не боїться відпрацьовувати свої помилки, визнаючи їх», — каже ведучий.

Тиждень тому Олексій Суханов запустив на ютубі шоу «Говорить Суханов», на який підписалося вже 1,26 мільйони глядачів. На новому майданчику він хоче «продовжувати соціальну місію — розповідати вражаючі історії та змінювати життя українців». До команди ютуб-проєкту увійшли колишні співробітники проєктів «Говорить Україна» і «Вечір з Україною».

Нагадаємо, Олексій Суханов у 2014 році переїхав до Києва з Росії. Із початком повномасштабного вторгнення виступив із засудженням російської агресії та вступив до київського загону Територіальної оборони.

Як писав «ДМ», ліцензію телеканалу «Україна» було анульовано після того, як Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу.

«Медіа Група Україна» відмовилась на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинила діяльність онлайн-медіа МГУ. Ахметов зазначив, що таке рішення є вимушеним і продиктоване антиолігархічним законом, який невдовзі мав набрати чинності. 

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» об'єднував канали «Україна», «Україна 24», «Футбол 1/2/3», НЛО TV, мультимедійну платформу «Сьогодні», «Новинну Групу Україна» та інші. У березні Forbes повідомив, що Ахметов з початку повномасштабної війни втратив $9,5 млрд, однак зберіг першу сходинку у рейтингу найбагатших українців. Його статки оцінювали у $4,2 млрд.

До повномасштабної війни Forbes оцінював «Медіа Групу Україна» в $200 млн. Виторг медіагрупи в 2021 році – 467 млн грн, консолідований збиток – 936 млн грн.

12 липня SCM офіційно оголосила, що розпочинає процедури припинення випуску друкованих ЗМІ та анулювання ліцензій «Медіа Групи Україна». Йдеться про всі державні ліцензії на мовлення та на провайдера програмної послуги, які були отримані МГУ від держави. Всі активи МГУ залишаються в її власності. 15 липня МГУ розпочала процес звільнення співробітників.

21 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензії 15 компаній, які належать Ахметову. Зокрема, це канали «Україна», НЛО.TV, «Донбас», «Індиго TV», «Україна 24» (ефірна та супутникова ліцензі]), «Футбол 1», «Футбол 2», «Футбол 3» (супутникові ліцензії). 

Фото надані пресслужбою «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5396
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду