«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових

«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових

17 Квітня 2023
881

«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових

881
Кошти з продажу творів українських митців скерують на купівлю квадрокоптера для 93-ої бригади «Холодний Яр».
«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових
«УП» оголосила мистецький аукціон для купівлі дрона для військових

Видання «Українська правда» оголосило з нагоди свого 23-річчя благодійний мистецький аукціон, кошти з якого скерують на купівлю квадрокоптера для 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Аукціон організовують у партнерстві з Voloshyn Gallery. Свої роботи на продаж надали українські митці Анатолій Криволап, Нікіта Кадан, Леся Хоменко, Сергій Майдуков, Влада Ралко, Олексій Сай та інші.

Усі кошти з продажу картин будуть витрачені на купівлю квадрокоптера DJI Mavic 3T для 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Аукціон стартує 17 квітня на фейсбук-сторінці «Української правди» та триватиме тиждень – до 23 квітня.

Придбати витвір мистецтва можна буде за правилами класичного тихого аукціону. Кожна наступна ставка має бути більшою за попередню, а вартість кроку складатиме 50$. Під кожною з робіт зазначено стартову ціну торгів.

Для верифікації особи та контактних даних до учасників аукціону звернеться адміністратор сторінки.

Нагадаємо, у грудні видання «Українська правда», фонд «Повернись живим» та представництво президента в Автономній Республіці Крим оголосили збір 10 мільйонів гривень для 10-ої морської авіаційної бригади.

Тоді ж «Українська правда» оголосила масштабний збір на сучасні радіолокаційні системи для протиповітряної та протиракетної оборони. Необхідна сума — 11,5 мільйона гривень, всі кошти мали перерахувати фонду «Ми переможемо».

Ілюстрація: «УП»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
881
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду