Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії

Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії

12 Грудня 2022
1208

Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії

1208
Видання шукає редактора відділу «Життя», редактора стрічки новин та менеджера спільноти.
Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії
Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії

Видання Liga.net оголосило три нові вакансії. Йдеться про посади редактора/ки відділу «Життя», редактора/ки стрічки новин та менеджера/ки спільноти.

Про це у фейсбуці повідомила головна редакторка видання Юлія Банкова.

За її словами, розділ Liga.Life «має бути справді про життя: про людей, дітей, розваги, кіно, стиль, їжу, здоровий спосіб життя — бо все це нікуди не ділося, попри війну. Ми продовжуємо жити, тому цей розділ про те, що ми — мешканці великих і менших міст продовжуємо робити поза роботою».

Вона додала, що у цей відділ шукають також журналістів/ок. Резюме слід надсилати на адресу y.bankova@liga.net, вказавши у темі листа «Редактор LIGA.life».

Щодо вакансії менеджерки/а спільноти Банкова написала: «Наша спільнота росте, і нам потрібна відповідальна людина, яка зможе про неї дбати і розвивати (регулярна комунікація, дослідження інтересів, стратегія розвитку, розсилки, розгрібання проблем/скарг/пропозицій тощо). Мені більше хочеться, щоб ця людина була таким собі readers' editor — адвокатом читачів у редакції».

Претендентів на цю вакансію також запрошують надсилати свої резюме на адресу bankova@liga.net з приміткою «Менеджер спільноти».

Резюме для роботи на стрічці новин потрібно відправляти на evgenij.pilipenko@liga.net, вказуючи у темі листа «Редактор стрічки новин».

Нагадаємо, Liga.net запустила новий проєкт Life у вересні 2020 року. Проєкт від самого початку очолювала журналістка Ірина Андрейців, яка долучилася до команди порталу в лютому того ж року.

5 грудня редакторка відділу Life видання Liga.net Ірина Андрейців повідомила у коментарі «Детектору медіа», що іде з посади.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1208
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду