Суспільне шукає інформаційного продюсера

Суспільне шукає інформаційного продюсера

3 Грудня 2022
1635
3 Грудня 2022
15:49

Суспільне шукає інформаційного продюсера

1635
Запрошують медійників і медійниць, які перебувають у Києві.
Суспільне шукає інформаційного продюсера
Суспільне шукає інформаційного продюсера

Суспільне запрошує інформаційного продюсера або продюсерку.

Першочергові обов'язки на цій посаді передбачають планування та створення інформаційного контенту для програми «Тиждень на Суспільному». Потрібно вести пошук потенційних ньюзмейкерів, організовувати зйомки на локаціях. Також до обов’язків інформаційного продюсера входить організація відряджень та акредитація працівників редакції, забезпечення інжестування відеоматеріалів тощо.

Подаватися на цю вакансію можуть магістри або спеціалісти за спеціальністю «Журналістика» або «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво».

Від кандидатів і кандидаток очікують відмінного володіння українською мовою, наявності керівного досвіду роботи не менше 5 років, знання технологій телевиробництва. 

Відправити резюме можна на електронну пошту hr@suspilne.media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1635
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ньюзмен
502 дн. тому
А чого нп доручають це Ладижцю Він так талановито інжестував ранок на Суспільному
Медіана
502 дн. тому
Опаньки-и!! Знайшлися грубеньку гроші для нового продюсЁра? І що це за дурні вимоги "знання технологій телевиробництві"? Досі продюсЁри Першого гарно обходились без цього і так продюсерУть, що рейтинги захмарні і грошей не вистачає оплатити таку роботу. Не відлякуйте таланти від першого.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду