detector.media
12.12.2022 15:29
Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії
Редактори та менеджери: Liga.net оголосила три вакансії
Видання шукає редактора відділу «Життя», редактора стрічки новин та менеджера спільноти.

Видання Liga.net оголосило три нові вакансії. Йдеться про посади редактора/ки відділу «Життя», редактора/ки стрічки новин та менеджера/ки спільноти.

Про це у фейсбуці повідомила головна редакторка видання Юлія Банкова.

За її словами, розділ Liga.Life «має бути справді про життя: про людей, дітей, розваги, кіно, стиль, їжу, здоровий спосіб життя — бо все це нікуди не ділося, попри війну. Ми продовжуємо жити, тому цей розділ про те, що ми — мешканці великих і менших міст продовжуємо робити поза роботою».

Вона додала, що у цей відділ шукають також журналістів/ок. Резюме слід надсилати на адресу y.bankova@liga.net, вказавши у темі листа «Редактор LIGA.life».

Щодо вакансії менеджерки/а спільноти Банкова написала: «Наша спільнота росте, і нам потрібна відповідальна людина, яка зможе про неї дбати і розвивати (регулярна комунікація, дослідження інтересів, стратегія розвитку, розсилки, розгрібання проблем/скарг/пропозицій тощо). Мені більше хочеться, щоб ця людина була таким собі readers' editor — адвокатом читачів у редакції».

Претендентів на цю вакансію також запрошують надсилати свої резюме на адресу bankova@liga.net з приміткою «Менеджер спільноти».

Резюме для роботи на стрічці новин потрібно відправляти на evgenij.pilipenko@liga.net, вказуючи у темі листа «Редактор стрічки новин».

Нагадаємо, Liga.net запустила новий проєкт Life у вересні 2020 року. Проєкт від самого початку очолювала журналістка Ірина Андрейців, яка долучилася до команди порталу в лютому того ж року.

5 грудня редакторка відділу Life видання Liga.net Ірина Андрейців повідомила у коментарі «Детектору медіа», що іде з посади.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY