Оновлення  Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко

Оновлення Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко

3 Березня 2022
4697

Оновлення Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко

4697
Заперечують російську агресію, радіють звільненню від «фашистів» і повторюють російські брехні.
Оновлення  Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко
Оновлення  Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко

«Детектор медіа» щодня оновлює Дошку ганьби — перелік українських політиків, медійників та інших публічних людей, які підтримали російську агресію, виправдовують дії Росії, перекладають відповідальність на Україну та закликають до капітуляції.

Третього березня до переліку додалися:

Леонід Черновецький, колишній мер Києва, чиї політичні перспективи у 2011 році перервала Партія регіонів. Зараз Черновецький живе у Грузії і витрачає чимало грошей, аби українці бачили його дописи в фейсбуку. Після нападу Росії на Україну він написав, що це не війна, бо «суверенітет» в України ніхто не забирає, а військові будуть помирати — мовляв, на те вони й військові.

Кирило Стремоусов, православний соціаліст-езотерик, антивакцинатор і прибічник Росії віддавна. Підтримав «денацифікацію та демілітаризацію» України, виправдав російський напад і збрехав, що російська армія не вбиває цивільних.

Тарік Незалежко, так званий репер і російський пропагандист. Поширює кремлівську пропаганду, розповідає про «зверства украинских нацистов», видає прогнози швидкої поразки України і так далі.

Більше про цих та інших колаборантів читайте на Дошці ганьби.

Ви можете допомогти нам збирати свідчення про публічних людей, які стали на бік ворога в ці дні. Пишіть нам, якщо ми пропустили когось важливого.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4697
Читайте також
04.03.2022 08:20
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 590
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
876 дн. тому
Раньше у меня был телеграм, я начал на антиваксерских Телеграм-каналах говорить правду, что вакцинация - законная и конституционная, что антиваксеры - это пророссийские коллаборанты, которые врут, врут и не краснеют, я даже скинул источник того, что Елена Фаист говорила, что её митинги финансируются с РФ. Эти сторонники антиваксеров начали мне говорить, что я якобы вру, что я якобы вырываю слова из контекста. Простите, мне 17 лет, я беру информацию с достоверных источников, которым я доверяю. На этих же антиваксерских телеграм-каналах люди говорили, что Революция Достоинства - это "государственный переворот", что Крым и Донбасс - российские, что в Украине ущемляют русскоязычных и восхваляли антиваксеров, как своих "богов". А через пару недель телеграм меня заблокировал. То есть, они все имбицилы, лжецы и убийцы, это "герои нашего времени", это пособники ада, да? То есть, это люди, которые вредят обществу. Для чего мне они закрыли рот? Для того, чтобы дальше врать людям, для того, чтобы заражать людей и для того, чтобы как ни в чём не бывало подтверждать, что Крым - российский. Они боятся людей, которые говорят правду и те люди, которые поддерживают мою точку зрения тоже хотели бы увидеть тот ручеёк правды. Вскоре все люди будут ходить на какие-то семинары, будут говорить, что вакцинация - опасна, что будут хронические заболевания и что ковида не существует. А то, что люди потом умрут от осложнений Ковида - об этом они не скажут. Они будут молчать в тряпочку. Это куда это годится? Это все мракобесие. Это нарушение всех эпидемиологических норм. Так что, правду о вакцинации и антиваксерах, которая подтверждена официальными и проверенными источниками - не ущемить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду