У Херсоні вбили соратника місцевого колаборанта Стремоусова – ІМІ

У Херсоні вбили соратника місцевого колаборанта Стремоусова – ІМІ

20 Квітня 2022
9064
20 Квітня 2022
12:11

У Херсоні вбили соратника місцевого колаборанта Стремоусова – ІМІ

9064
ІМІ: До 2019 року Кулешов (ліворуч) і Стремоусов активно працювали в парі, влаштовуючи політичні провокації.
У Херсоні вбили соратника місцевого колаборанта Стремоусова – ІМІ
У Херсоні вбили соратника місцевого колаборанта Стремоусова – ІМІ

У середу, 20 квітня,  у тимчасово окупованому Херсоні  вбили місцевого колаборанта Валерія Кулешова, який співпрацював з проросійським блогером-колаборантом Кирилом Стремоусовим.

За даними джерел ІМІ в Херсонській області, Кулешова розстріляли біля його під'їзду в Шуменському мікрорайоні, коли той перебував в автомобілі. Сталося це приблизно о 8:15. 

Як зазначає регіональний представник ІМІ, Валерій Кулешов до 2015 року працював у міліції. Спочатку оперативником у Дніпровському райвідділку, а потім слідчим у Комсомольському. Мав статус учасника АТО.

Із 2016 року активно розвивав пабліки в соцмережах. У цей же період почав працювати з проросійським блогером Кирилом Стремоусовим. До 2019 року Кулешов і Стремоусов активно працювали в парі, влаштовуючи політичні провокації.

Влітку 2021 року Кирило Стремоусов та Валерій Кулешов разом погрожували місцевому журналісту Дмитру Багненку.

З початку широкомасштабного вторгнення Кулешов вів прямі трансляції з місць боїв.  Після захоплення російськими військами Херсона почав «волонтерську кар'єру», вибравши собі як штаб колишній офіс партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити».

Нагадаємо, місцевий колаборант, провокатор та прихильник «русского мира» Стремоусов після окупації Херсона росіянами погрожував «інакомислячим» російським ув’язненням.

Херсонська прокуратура вже оголосила Стремоусову підозру у держзраді, колаборанту загрожує довічне ув'язнення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9064
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду