detector.media
03.03.2022 10:03
Оновлення Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко
Оновлення  Дошки ганьби: Серед колаборантів — Леонід Черновецький, Кирило Стремоусов і «репер» Тарік Незалежко
Заперечують російську агресію, радіють звільненню від «фашистів» і повторюють російські брехні.

«Детектор медіа» щодня оновлює Дошку ганьби — перелік українських політиків, медійників та інших публічних людей, які підтримали російську агресію, виправдовують дії Росії, перекладають відповідальність на Україну та закликають до капітуляції.

Третього березня до переліку додалися:

Леонід Черновецький, колишній мер Києва, чиї політичні перспективи у 2011 році перервала Партія регіонів. Зараз Черновецький живе у Грузії і витрачає чимало грошей, аби українці бачили його дописи в фейсбуку. Після нападу Росії на Україну він написав, що це не війна, бо «суверенітет» в України ніхто не забирає, а військові будуть помирати — мовляв, на те вони й військові.

Кирило Стремоусов, православний соціаліст-езотерик, антивакцинатор і прибічник Росії віддавна. Підтримав «денацифікацію та демілітаризацію» України, виправдав російський напад і збрехав, що російська армія не вбиває цивільних.

Тарік Незалежко, так званий репер і російський пропагандист. Поширює кремлівську пропаганду, розповідає про «зверства украинских нацистов», видає прогнози швидкої поразки України і так далі.

Більше про цих та інших колаборантів читайте на Дошці ганьби.

Ви можете допомогти нам збирати свідчення про публічних людей, які стали на бік ворога в ці дні. Пишіть нам, якщо ми пропустили когось важливого.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY