КЖЕ анонсувала запуск нового сайту

КЖЕ анонсувала запуск нового сайту

9 Серпня 2021
1199

КЖЕ анонсувала запуск нового сайту

1199
Новий сайт матиме сучасний дизайн та зручний пошук по скаргам.
КЖЕ анонсувала запуск нового сайту
КЖЕ анонсувала запуск нового сайту

Комісія з журналістської етики у серпні анонсувала запуск нового сайту з сучасним дизайном та зручним пошуком.

«Новий сайт Комісії з журналістської етики вже у серпні! Дуже скоро ми представимо новий сай Комісії з журналістської етики із сучасним дизайном та зручним пошуком по скаргам», – говориться у повідомленні КЖЕ.

У КЖЕ уточнили «Детектору медіа», що новий сайт планується запустити 15 серпня.

Комісія з журналістської етики – всеукраїнська громадська організація, створена 16 вересня 2001 року. Основне завдання Комісії: сприяння дотриманню професійних етичних стандартів в українських медіа та сприяння формуванню запиту суспільства на якісну журналістику.

Комісія розглядає конфліктні ситуації етичного та професійного характеру, які виникають в журналістському середовищі та між цим середовищем та громадськістю у зв’язку з виконанням журналістами свого професійного обов’язку.

Графіка: Комісія з журналістської етики 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1199
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду