Данілов анонсував проєкт системи моніторингу олігархів

Данілов анонсував проєкт системи моніторингу олігархів

16 Липня 2021
3111

Данілов анонсував проєкт системи моніторингу олігархів

3111
До 7 вересня він та президент доручили всім органам центральної виконавчої влади підготувати цей проєкт.
Данілов анонсував проєкт системи моніторингу олігархів
Данілов анонсував проєкт системи моніторингу олігархів

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу у п’ятницю заявив, що президент України Володимир Зеленський і РНБО доручили органам центральної виконавчої влади до 7 вересня підготувати проєкт системи моніторингу олігархів.

За словами Данілова, «система моніторингу буде зрозумілою, і всі зрозуміють, для чого вона працюватиме».

Він також додав, що до 7 вересня громадськості буде представлено проект, робота над якою вже відбувається.

«Президент, РНБО доручили Апарату РНБО, членам РНБО, Антимонопольному комітету, СБУ, всім органам центральної виконавчої влади до 7 вересня підготувати проєкт системи моніторингу щодо тих осіб, яких ми з вами звикли називати олігархами… В Апараті РНБО робота з розробки системи моніторингу тривала протягом певного часу. Наразі будуть підключені органи виконавчої влади, СБУ, розвідувальні органи. Це буде загальна система моніторингу... Ми робитимемо матрицю, якою проходитимуть особи, під ким розуміють олігархів», – заявив він.

Нагадаємо, що також на брифінгу Данілов розповів, що РНБО ввела санкції проти ще 9 українців, але серед них точно немає Коломойського, Дубінського та Деркача.

Фото: Олексій Данілов

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3111
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
1013 дн. тому
Зовсім кукуха поїхала. Моніторити будемо, звичайно, за народні гроші? Це все, на що ми здатні? Колорадських жуків не треба моніторити - їх треба нищити. А моніторити можна погоду, адже на неї ми не можемо поки що впливати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду