Громадське радіо запустило Patreon та програму «Друзі Громадського радіо»

Громадське радіо запустило Patreon та програму «Друзі Громадського радіо»

30 Квітня 2021
1415

Громадське радіо запустило Patreon та програму «Друзі Громадського радіо»

1415
Радіомовник зазначає, що Patreon не тільки спосіб дофінансування, а також можливість розбудовувати спільноту «Громадського радіо».
Громадське радіо запустило Patreon та програму «Друзі Громадського радіо»
Громадське радіо запустило Patreon та програму «Друзі Громадського радіо»

Громадське радіо запустило Patreon, тобто можливість регулярної підтримки редакції. Про це повідомляється на сайті радіомовника.

«Для цього потрібно всього лише один раз обрати формат зручної підтримки – і надалі щомісяця з вашої картки буде списуватися обрана сума. Підписку можна скасувати у будь-який момент», – повідомляє редакція.

Разом із запуском Patreon в ефірі Громадського радіо з травня починає виходити щомісячна програма «Друзі Громадського радіо».

«У ній ми будемо знайомитися з вами – тими, хто розуміє важливість і цінність якісного та незалежного ЗМІ», – додала редакція.

У разі виникнення будь-яких питань щодо підписки можна писати сюди або на пошту pr.hromadskeradio@gmail.     

«З 2015 року ми провели 5 кампаній на Спільнокошті, зібравши сумарно 825 тисяч гривень підтримки від нашої аудиторії. Ми вдячні за кожну гривню, яка дає нам розуміння, що якісні, незалежні ЗМІ справді потрібні. Patreon для нас, окрім способу дофінансування, також спосіб розбудовувати спільноту Громадського радіо. Саме тому підписка дає можливість пропонувати тему до ефіру, долучитися до чату з редакцією або раз на 3 місяці збиратися разом з аудиторією. Ми хочемо чути наших слухачок та слухачів. Недарма ж називаємося Громадським радіо», — каже піарниця Ана Море.

Громадське радіо розпочало мовлення на 99,4 FM у Києві та на Київщині 1 квітня 2020 року. Крім Києва, Громадське радіо працює на 16 передавачах у шести регіонах України. Громадське радіо у Києві щотижня слухає понад 113 тисяч людей, а щодоби – понад 41 тисяча киян та гостей Києва.

Також Громадське радіо випустило додатки для iOS та Android.

Ілюстрація: Громадське радіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1415
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду