«Читомо» запустило краудфандингову кампанію

«Читомо» запустило краудфандингову кампанію

21 Липня 2021
2121
21 Липня 2021
09:50

«Читомо» запустило краудфандингову кампанію

2121
За підписки на Patreon видання пропонує низку бонусів.
«Читомо» запустило краудфандингову кампанію
«Читомо» запустило краудфандингову кампанію

Культурно-видавниче медіа «Читомо» 19 липня повідомило про запуск краудфандингової кампанії на платформі Patreon.

За підписки на Patreon видання пропонує низку бонусів: можливість ділитися книжковими рекомендаціями з підписниками Facebook, долучатися до створення конкретних матеріалів, отримувати книжкові подарунки, а також можливість познайомитись з редакцією «Читомо» на їхніх вечірках.

Випусковий редактор «Читомо» Олександр Мимрук пояснив, що завдяки Patreon видання зможе структурувати власне ком’юніті.

«Щотижня ми з командою ґенеруємо десяток ґрунтовних і диких ідей, і прикро, що добра половина з них йде "в стіл" через брак ресурсів. Нам важливо писати про малодосліджене, висвітлювати літературні події із-за кордону, залучати ключових фахівців – і все це потребує фінансів. Наші читачі заслуговують на найкращий контент і ми раді, що тепер у них з’явилась нова можливість підтримати улюблене медіа. Про матеріали, які вдалось реалізувати за включення патронів і патронок, ми писатимемо у соціальних мережах», – розповіла редакторка спецпроєктів «Читомо» Вікторія Фещук.

«Читомо» можна підтримати на Patreon за посиланням.

Нагадаємо, «Читомо» – це медіа про книгу в усіх її проявах і про осмислене читання як трамплін, інструмент для самоосвіти та реалізації. Проєкт заснували 2009 року Оксана Хмельовська та Ірина Батуревич. У 2020 році культурно-видавниче медіа «Читомо» влаштувало онлайн-аукціон для підтримки своєї діяльності

Фото: Читомо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2121
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду