«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»

«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»

16 Лютого 2021
3828
16 Лютого 2021
20:26

«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»

3828
Проєктом займається команда «Сніданку з 1+1» та ЖВЛ.
«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»
«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»

Телеканал «1+1» розпочав роботу над денним шоу у форматі інфотейнмент під назвою «Твій день». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт виходитиме в ефір по буднях. Ведучі разом із запрошеними гостями і експертами будуть обговорювати головні події дня та давати поради. Вестимуть «Твій день» представники українського шоубізнесу, імена яких поки що не розголошуються. 

Глядачі зможуть напряму комунікувати із проєктом в прямому ефірі за допомогою спеціального інтерактиву та коментарів: ставити питання, пропонувати теми, брати участь у голосуваннях і опитуваннях та інше.

«Відтепер наше спілкування з аудиторією буде практично безперервним. Ми фактично візьмемо глядача за руку і будемо вести його по ефіру з самого ранку і до вечора», – розповів генеральний продюсер «1+1» Максим Кривицький.

Над новим інформаційно-розважальним проєктом працює команда програм «Сніданок з 1+1» та ЖВЛ. «Твій день» також стане дебютом ведучого Єгора Гордєєва у якості продюсера. На посаду шеф-редакторки проєкту запрошено випускову редакторку «Сніданку з 1+1» Людмилу Подлевську.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3828
Читайте також
21.05.2021 01:44
Галина Петренко
5 750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду