Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»

Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»

9 Квітня 2021
12027

Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»

12027
Вона вестиме вечірні випуски новин «Сьогодні».
Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»
Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»

Телеведуча Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

«З понеділка, 12 квітня, в ефір каналу "Україна" повертається легендарна телеведуча Людмила Добровольська. Вона інформуватиме глядачів про події України та світу у вечірніх випусках новин «Сьогодні» на телеканалах «Україна» та «Україна 24», – йдеться в повідомленні.

У березні 2021 року новини «Сьогодні» вийшли в оновленому форматі.

«Я рада презентувати в ефірі роботу моїх колег з "Сьогодні" та з молодої й амбітної команди "Україна 24". Крім завзяття та професіоналізму, у колективі вирує жива енергія, нам вдалось дати формату новин нове бачення, в нас багато нових ідей та амбітних планів - це й надихнуло мене повернутися у кадр. Я маю що сказати глядачу. Впевнена, що мій досвід ведучої, як його додати до знання всіх процесів створення якісного інформаційного контенту, вміння працювати з інформацією та налагоджувати контакт з аудиторією спрацюють на посилення команди», – зазначила Людмила Добровольска.

У минулому Людмила Добровольська була ведучою ТСН на «1+1», інформаційного тижневика на каналі «Сіті», інтелект-шоу на ТРК «Україна», радіостанції «Голос столиці», новин на каналі UBR. Є лауреаткою двох премій «Телетріумф» – у номінаціях «Ведуча інформаційних програм» і «Ведуча телепрограм будь-якого формату».

З літа 2016-го по березень 2017-го вона обіймала посаду керівника департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK.

Зі серпня 2017 року Людмила Добровольська працювала керівником випусків новин інформаційної програми «Сьогодні».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12027
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду