Пентагон розкритикував ведучого Fox News за приниження жінок-військових

Пентагон розкритикував ведучого Fox News за приниження жінок-військових

12 Березня 2021
1995
12 Березня 2021
12:00

Пентагон розкритикував ведучого Fox News за приниження жінок-військових

1995
Низка військових чиновників та групи ветеранів теж засудили Карлсона за висловлювання про жінок-військових.
Пентагон розкритикував ведучого Fox News за приниження жінок-військових
Пентагон розкритикував ведучого Fox News за приниження жінок-військових

Пентагон засудив популярного ведучого вечірнього політичного ток-шоу «Tucker Carlson Tonight» на телеканалі Fox News Такера Карлсона, який 9 березня назвав жіночі війська «знущанням над військовими США». Про це 12 березня повідомляє ВВС.

Карлсон у своєму шоу висміяв військові «костюми для вагітних» і нові правила щодо зачісок в армії і ВПС. «Вагітні жінки битимуться в наших війнах. Це знущання над американськими військовими, – сказав ведучий. – Водночас військові сили Китаю стають більш чоловічими, оскільки вони формують найбільший у світі військово-морський флот. Натомість наші військові, як говорить Джо Байден, повинні стати більш жіночними».

Прессекретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що програма Такера Карлсона «істотно принизила всю американську армію». Кірбі сподівається, що ведучий усвідомлює свою помилку. Він уточнив, що Пентагон не буде приймати військових порад від Карлсона.

Крім того, низка військових чиновників та групи ветеранів теж розкритикували Карлсона за висловлювання про жінок-військових.

Нагадаємо, у вересні 2020 року тоді ще президент США Дональд Трамп вимагав звільнити кореспондентку з питань національної безпеки телеканалу Fox-News Дженніфер Гріффін. Дженніфер Гріффін підтвердила інформацію The Atlantic про те, що президент називав полеглих під час Першої світової війни американських військових «невдахами» та «недоумками». Трамп також розкритикував матеріал The Atlantic, назвавши його «фейковим» та спрямованим на те, щоб «вплинути на вибори президента США».

На фото Такер Карлсон / GETTY IMAGES

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1995
Читайте також
05.03.2021 12:00
Інститут масової інформації
ГО «Детектор медіа»
«Детектор медіа»
6 485
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду