НВ запускає платформу подкастів

НВ запускає платформу подкастів

15 Січня 2021
2555
15 Січня 2021
18:31

НВ запускає платформу подкастів

2555
На платформі будуть зібрані не тільки власні подкасти «Радіо НВ», але й найкращі обрані подкасти провідних ЗМІ України та світу, авторські програми лідерів думок.
НВ запускає платформу подкастів
НВ запускає платформу подкастів

Видання НВ повідомило, що запускає платформу подкастів. Про це йдеться в розсилці для передплатників.

«Найближчим часом ми запускаємо платформу подкастів – НВ Подкасти. Формат подкастів є поширеним у світі – мільйони слухачів полюбили його за зручність та можливість поєднувати прослуховування зі своїми повсякденними справами. До речі, колись автором подкасту можете стати й ви – на платформі будуть зібрані не тільки власні подкасти "Радіо НВ", але й найкращі обрані подкасти провідних ЗМІ України та світу, авторські програми лідерів думок. Найчастіше це бесіди або монологи на найрізноманітніші теми: про технології, політику, культуру, науку, стосунки та психологію тощо», - йдеться в повідомленні.

Платформа «НВ Подкасти» створена за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, та має на меті поширення культури споживання інформації у форматі подкастів в Україні.

Наразі мобільний застосунок для прослуховування подкастів знаходиться на стадії бета-тестування, він доступний для iOS та Android. НВ анонсує, що в застосунку з’явиться багато функцій, серед яких поширення подкастів у мессенджерах та соцмережах, підписка на улюблені подкасти, завантаження для прослуховування без використання інтернету тощо.

Раніше повідомлялось, що Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2555
Читайте також
10.03.2021 11:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду