detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12.02.2021 14:15
Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ
Артем Дехтяренко очолив пресслужбу СБУ
Він планує покращувати взаємодію СБУ з журналістами та громадськістю.

Колишнього речника Міністерства охорони здоров’я Артема Дехтяренка 1 лютого 2021 року призначили начальником Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю, речником Служби безпеки України. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

Пан Дехтяренко планує покращувати взаємодію СБУ з журналістами, громадськістю та зробити більш доступним інформування про діяльність спецслужби.

Він народився 2 листопада 1990 року. Свою кар’єру Артем Дехтяренко починав у журналістиці: спочатку працював у виданні «Коммерсантъ-Украина», пізніше – в онлайн-виданні «Апостроф».

З 2016 по 2019 він працював у пресслужбі Секретаріату Кабінету Міністрів України та Офісі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, де пройшов шлях від референта до заступника завідуючого відділом взаємодії у сфері публічних комунікацій СКМУ. Брав участь в розробці бренду «Ukraine NOW», формуванні урядової комунікаційної стратегії «Єдиний голос».

На парламентських виборах 2019 року пан Дехтяренко балотувався від політичної партії «Українська стратегія Гройсмана».

У 2019 році він став радником з питань медіа, комунікації реформ та PR міністерки соціальної політики України Юлії Соколовської. За час його роботи розробили новий бренд та логотип відомства, запустили сторінки Міністерства в Telegram і Twitter, оновили роботу в Facebook.

Пізніше, в уряді Дениса Шмигаля, Артем Дехтяренко працював у Міністерстві охорони здоров’я: спочатку радником Іллі Ємця, а потім – Максима Степанова. Водночас він обіймав посаду речника відомства. За цей час МОЗ започаткувало традицію щоденних брифінгів Максима Степанова, запустили загальнонаціональну кампанію «Підтримую лікарів», а також телеграм-канал й вайбер-спільноту «Коронавірус.інфо»

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська залишила свою посаду. Вона лишилася працювати в сфері державних комунікацій. Пані Гітлянська багато років працювала кореспондентом інформаційного агентства УНІАН. У 2008 році отримала звання заслуженого журналіста України. 3 жовтня 2014 року вона стала керівницею пресцентру Служби безпеки України, замінивши на посаді Марину Остапенко.

Фото: Кабмін 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY