Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020»

Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020»

12 Грудня 2020
4455

Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020»

4455
Нагородження переможців відбулось 12 грудня у Львові.
Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020»
Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020»

Оголошено лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2020». Трансляцію вело hromadske.

У категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проєкт» перемогло видання «Крим.Реалії» (проєкт «Радіо Свобода»). Грошову винагороду журналісти вирішили передати на допомогу кримським дітям, як страждають від російської окупації.

Галина Терещук, авторка «Радіо Свобода»

У категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії», де представлені журналісти, які стрімко увійшли у професію та привернули увагу якісними публікаціями, перемогла редакторка видання Liga.Life Ірина Андрейців.

Ірина Андрейців

У категорії «За сталий, якісний медійний проєкт/продукт», у якій оцінюють медійні проєкти або продукти, які пройшли випробування часом і творять журналістику високих стандартів, перемогла телеведуча «UA:Перший» Мирослава Барчук.

Мирослава Барчук

Як писав ДМ, 28 вересня експерти премії «Високі стандарти журналістики-2020» оголосили довгий список номінантів. У листопаді оголосили короткий список номінантів.

До експертної групи премії у 2020 році увійшли: шефредакторка інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, засновник Школи журналістики УКУ Ігор Балинський, шефредакторка видання «Детектор медіа» Наталія Лигачова, медіаекспертка, викладачка Могилянської школи журналістики (НаУКМА) Діана Дуцик, авторка моніторингів «Детектор Медіа», експертка «Львівського медіафоруму» Зоя Красовська, журналіст та ведучий Павло Казарін, журналіст, публіцист, історик Вахтанг Кіпіані, виконавчий директор «Львівського медіафоруму» Юрій Опока, ведучий Прямого каналу Валерій Калниш.

У 2019 році лауреатами премії стали: керівники інтернет-видання «Тексти» Роман Кульчинський і Анатолій Бондаренко (у категорії «За сталий, якісний медійний проєкт/продукт»), журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш (у категорії «За швидкий та якісний розвиток у професії»), засновники нішевого видання про науку «Куншт» (у категорії «За якісний регіональний/нішевий медійний проєкт»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4455
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду