У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста

У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста

16 Листопада 2020
1371
16 Листопада 2020
14:37

У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста

1371
Побитий журналіст поскаржився поліції.
У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста
У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста

У Вашингтоні 14 листопада під час маршу на підтримку президента США Дональда Трампа представники радикальної організації «Proud Boys» побили незалежного журналіста бразильського ЗМІ. Про це повідомив журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш.

Під час маршу учасники ходи викрикували: «Медіа – відстій».

«Через декілька хвилин один з "прауд боїв" з кулаками накидається на іншого журналіста, який стоїть за два кроки від мене і також знімає марш. Удар з правої по щелепі. З лівої по носі. Фінальний хук у вухо. Крики і метушня», – розповів пан Яриш та додав, що журналіст пішов писати заяву до поліції.

Нагадаємо, 26 жовтня президент США Дональд Трамп звинуватив у «корумпованій змові» американські ЗМІ, які попереджають про небезпеку для суспільства від коронавірусною інфекції. Крім того, з інтерв'ю, яке голова Білого дому дав американському журналісту Бобу Вудворду для його книги «Лють» («Rage»), випливає, що президент США ще з самого початку знав і навмисне применшував небезпеку коронавірусу, «щоб не сіяти паніку».  

28 жовтня президент США Дональд Трамп сказав, що в країні не залишилося вільної преси та звинуватив американські ЗМІ в корупції й розповсюдженні фейків.

Фото: Остап Яриш / Голос Америки

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1371
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду