detector.media
16.11.2020 14:37
У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста
У США під час маршу на підтримку Трампа побили журналіста
Побитий журналіст поскаржився поліції.

У Вашингтоні 14 листопада під час маршу на підтримку президента США Дональда Трампа представники радикальної організації «Proud Boys» побили незалежного журналіста бразильського ЗМІ. Про це повідомив журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш.

Під час маршу учасники ходи викрикували: «Медіа – відстій».

«Через декілька хвилин один з "прауд боїв" з кулаками накидається на іншого журналіста, який стоїть за два кроки від мене і також знімає марш. Удар з правої по щелепі. З лівої по носі. Фінальний хук у вухо. Крики і метушня», – розповів пан Яриш та додав, що журналіст пішов писати заяву до поліції.

#MillionsMAGAMarch is getting tense. After chanting "The media sucks", one of the Proud Boys attacked an independent journalist who was filming the march. #MarchForTrump #MillionMAGAMarch2020 #ProudBoys pic.twitter.com/Yo7N6NEOUA

— Ostap Yarysh (@OstapYarysh) November 14, 2020

Нагадаємо, 26 жовтня президент США Дональд Трамп звинуватив у «корумпованій змові» американські ЗМІ, які попереджають про небезпеку для суспільства від коронавірусною інфекції. Крім того, з інтерв'ю, яке голова Білого дому дав американському журналісту Бобу Вудворду для його книги «Лють» («Rage»), випливає, що президент США ще з самого початку знав і навмисне применшував небезпеку коронавірусу, «щоб не сіяти паніку».  

28 жовтня президент США Дональд Трамп сказав, що в країні не залишилося вільної преси та звинуватив американські ЗМІ в корупції й розповсюдженні фейків.

Фото: Остап Яриш / Голос Америки

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY