Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов

Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов

7 Листопада 2020
9800
7 Листопада 2020
19:49

Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов

9800
Йому було 64 роки.
Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов
Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов

Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці компанія Star Media, в якій Юрій Мінзянов працював багато років.

Інформацію про смерть продюсера «Детектору медіа» підтвердила сестра його дружини Анна Дмитрук, яка знайшла його мертвим у київській квартирі. 

За її словами, вчора ввечері Юрій Мінзянов почував себе погано, скаржився на біль за грудиною, а сьогодні зранку перестав виходити на зв'язок. 

У 2007 році продюсер пережив інфаркт. 

Причину смерті встановить розтин. 

Юрій Мінзянов народився 29 березня 1956 року в Казані. У 1979 році закінчив режисерський факультет ВГІК. Працював на телеканалах «Мегапол», «1+1», «Інтер», у кінокомпаніях «ЦПШ», Film.ua, з 2006 року до 2016 року був продюсером компанії Star Media. 

У 2016 році створив власний продакшн «Крісті фільм», який назвав на честь онуки. Компанію очолював разом із сином Дмитром. Із його останніх робіт – «Порядна львівська пані», «Безславні кріпаки», фільм Наталки Ворожбит «Погані дороги», який цього року брав участь у конкурсній програмі Венеційського кінофестивалю. Був членом Української та Європейської кіноакадемії. 

«Детектор медіа» висловлює глибокі співчуття дружині Людмилі Клепаковій, сину Дмитру Мінзянову та всім близьким і рідним Юрія. 

Інформацію про місце та час поховання буде повідомлено згодом. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9800
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду