detector.media
07.11.2020 19:49
Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов
Пішов із життя кінопродюсер Юрій Мінзянов
Йому було 64 роки.

Про це повідомила на своїй фейсбук-сторінці компанія Star Media, в якій Юрій Мінзянов працював багато років.

Інформацію про смерть продюсера «Детектору медіа» підтвердила сестра його дружини Анна Дмитрук, яка знайшла його мертвим у київській квартирі. 

За її словами, вчора ввечері Юрій Мінзянов почував себе погано, скаржився на біль за грудиною, а сьогодні зранку перестав виходити на зв'язок. 

У 2007 році продюсер пережив інфаркт. 

Причину смерті встановить розтин. 

Юрій Мінзянов народився 29 березня 1956 року в Казані. У 1979 році закінчив режисерський факультет ВГІК. Працював на телеканалах «Мегапол», «1+1», «Інтер», у кінокомпаніях «ЦПШ», Film.ua, з 2006 року до 2016 року був продюсером компанії Star Media. 

У 2016 році створив власний продакшн «Крісті фільм», який назвав на честь онуки. Компанію очолював разом із сином Дмитром. Із його останніх робіт – «Порядна львівська пані», «Безславні кріпаки», фільм Наталки Ворожбит «Погані дороги», який цього року брав участь у конкурсній програмі Венеційського кінофестивалю. Був членом Української та Європейської кіноакадемії. 

«Детектор медіа» висловлює глибокі співчуття дружині Людмилі Клепаковій, сину Дмитру Мінзянову та всім близьким і рідним Юрія. 

Інформацію про місце та час поховання буде повідомлено згодом. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY