detector.media
22.10.2020 12:15
Володимира Балуха виписали з лікарні
Володимира Балуха виписали з лікарні
Його чекає реабілітація.

Колишнього політв'язня Володимира Балуха, який потрапив 8 вересня до лікарні після побиття у київської Гідропарку, виписали з лікарні. Про це 22 жовтня повідомила активістка Наталя Лютікова на своїй сторінці в Facebook.

«Володимира виписали з лікарні швидкої допомоги, завершився страшний етап болю і невідомості. Новий день Володя розпочне з реабілітації і підготовки до відновлення. Найближчі місяці його чекає багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни», – розповіла вона.

Нагадаємо, політв’язня Володимира Балуха побили 8 вересня в столичному Гідропарку. Його у важкому стані забрали до лікарні. Пан Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію: у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця й рука. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розглядали чотири версії нападу на Балуха: нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

11 вересня колишній політв'язень Олег Сенцов сказав, що Володимир Балух у стані медикаментозного сну, не в комі. 14 вересня лікарі повідомили, що стан пана Балуха залишається стабільно важким. 5 жовтня Володимир Балух прийшов до тями, а 12 жовтня його перевели з реанімації у відділення нейрохірургії.

18 вересня стало відомо, що підозрюваного у нападі затримали. Дніпровський районий суд 19 вересня заарештував на два місяці підозрюваного в нападі на активіста.

Фото: Наталя Лютікова, Володимир Балух / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY