Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам

Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам

22 Жовтня 2020
7351

Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам

7351
Голова держави говорив про виклики COVID-19, боротьбу з корупцією та реформування секторів.
Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам
Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю «Осінь-2020: перемоги та виклики» ведучим чотирьох українських телеканалів – Анні Пановій з «України», Лідії Таран з «1+1», Олені Фроляк з ICTV та Олексію Ліхману з «Інтера». Про це повідомив Офіс президента в Facebook.

Інтерв’ю вийде в записі 22 жовтня:

  • на каналі «Україна» о 18:00;
  • на «1+1» о 18:25;
  • на ICTV о 20:20;
  • на каналі «Інтер» о 23:00.

Прессекретарка президента Юлія Мендель розповіла, що пан Зеленський говорив про виклики COVID-19, боротьбу з корупцією та реформування секторів.

«Інтерв'ю відкрите, майже без планування, без обмежень чи цензури. Фактично, найвідкритіше інтерв'ю президента України. Що цікаво – динаміка та емоційність розмови. Інтерв'юери те й діло ставили уточнення та нові запитання. Обговорювали кожну проблему до дрібниць. Володимир Зеленський, як завжди, щирий до останньої краплі. Пояснює ситуацію зсередини стільки, скільки треба: як триває співпраця з МВФ, чому питає людей про легалізацію канабісу, чи буде українська вакцина проти "корони", як просуваються мирні переговори, зрештою, де посадки? Раз по раз у президента виникають емоції, і нові розповіді дедалі більше приголомшують тележурналістів», – написала вона в Facebook.

Нагадаємо, польський телеканал TVP1 та «Україна 24» 13 жовтня спільно провели парне інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським й президентом Польщі Анджеєм Дудою.

12 жовтня вийшло інтерв'ю, яке Володимир Зеленський дав журналісту BBC Стівену Сакуру для програми HARDtalk під час візиту до Великої Британії.

У жовтні та серпні він також поговорив з Politico та загальноєвропейським телеканалом Euronews.

Фото: Юлія Мендель, ОПУ / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7351
Читайте також
09.03.2021 15:10
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
7 990
17.10.2020 11:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
6 084
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
додолик
1281 дн. тому
Відсутність представника СУСПІЛЬНОГО є підтвердженням, що Аласанія і його шайка глибоко в сраці.
Перець
1281 дн. тому
Президент дав інтерв'ю каналам чотирьох українських олігархів.Чорт, як це символічно. Слуга доповідає своїм хазяєвам. Якби він бажав доповісти щось українському суспільству, то він би дав інтерв'ю суспільному телебаченню України, про існування якого він, мабуть, і не здогадується. А якщо і здогадується, то не дуже бажає цього існування. Адже в його світогляді існує тільки телебачення грошових мішків, котрі його десятки років годували.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду