detector.media
22.10.2020 10:27
Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам
Володимир Зеленський дав інтерв’ю чотирьом українським каналам
Голова держави говорив про виклики COVID-19, боротьбу з корупцією та реформування секторів.

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю «Осінь-2020: перемоги та виклики» ведучим чотирьох українських телеканалів – Анні Пановій з «України», Лідії Таран з «1+1», Олені Фроляк з ICTV та Олексію Ліхману з «Інтера». Про це повідомив Офіс президента в Facebook.

Інтерв’ю вийде в записі 22 жовтня:

Прессекретарка президента Юлія Мендель розповіла, що пан Зеленський говорив про виклики COVID-19, боротьбу з корупцією та реформування секторів.

«Інтерв'ю відкрите, майже без планування, без обмежень чи цензури. Фактично, найвідкритіше інтерв'ю президента України. Що цікаво – динаміка та емоційність розмови. Інтерв'юери те й діло ставили уточнення та нові запитання. Обговорювали кожну проблему до дрібниць. Володимир Зеленський, як завжди, щирий до останньої краплі. Пояснює ситуацію зсередини стільки, скільки треба: як триває співпраця з МВФ, чому питає людей про легалізацію канабісу, чи буде українська вакцина проти "корони", як просуваються мирні переговори, зрештою, де посадки? Раз по раз у президента виникають емоції, і нові розповіді дедалі більше приголомшують тележурналістів», – написала вона в Facebook.

Нагадаємо, польський телеканал TVP1 та «Україна 24» 13 жовтня спільно провели парне інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським й президентом Польщі Анджеєм Дудою.

12 жовтня вийшло інтерв'ю, яке Володимир Зеленський дав журналісту BBC Стівену Сакуру для програми HARDtalk під час візиту до Великої Британії.

У жовтні та серпні він також поговорив з Politico та загальноєвропейським телеканалом Euronews.

Фото: Юлія Мендель, ОПУ / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY