Костянтин Грубич захворів на COVID-19

Костянтин Грубич захворів на COVID-19

31 Серпня 2020
5270

Костянтин Грубич захворів на COVID-19

5270
Журналіст припустив, що заразитися міг у поїзді під час поїздки на Шацькі озера.
Костянтин Грубич захворів на COVID-19
Костянтин Грубич захворів на COVID-19

Ведучий, тележурналіст Костянтин Грубич та його дружина Світлана заразилися коронавірусною інфекцією. Про це він повідомив 30 серпня на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст розповів, що результати тесту він отримав 24 серпня, та припустив, що заразитися міг у поїзді під час поїздки на Шацькі озера.

«Найбільша вірогідність зараження – поїздка в поїзді. Купували квитки як на двох у купе, а насправді зустріли там сусідів, їхали у вщент заселеному вагоні. Симптоми застуди проявилися саме через 7-8 днів після тої поїздки», – сказав він.

Пан Грубич додав, що під час подорожі в нього, його дружини та дітей почали з’являтися ознаки нібито застуди.

«Почала донька Влада Грубич – чотири дні сильно боліло горло і нежить. Потім занедужала дружина Світлана – горло, температура 38,2, головний біль, кашель. Син Ярослав Грубич почав кашляти, але без температури, на оці проявився кон’юнктивіт, боліла голова. Мені два вечори було зле, температура була не вище 37,2, кашлю не було, голова боліла і спину ламало – я думав, що обпікся, доки ходив в озері по 200 метрів до глибини. Словом, ми вирішили – ГРВІ, бо перепади нічної і денної температур на Світязі сягали 20 градусів. Лікувалися по похідному: пили чаї, збивали температуру, і за кілька днів все минуло. Начебто», – розповів журналіст.

Він додав, що після повернення до Києва в дружини повторно піднялася температура, з’явився кашель та ознаки гаймориту; у сина також посилився кашель і запалення на оці.

Перед поверненням на роботу Костянтин Грубич та донька Влада здали ПЛР-тести. «На летучку в редакцію не пішов, перед колективом совість чиста», – уточнив ведучий.

COVID-19 підтвердили лише в тележурналіста, натомість його донька має здати аналіз на igG (антитіла), щоб дізнатися, чи перехворіла раніше. У дружини та сина пана Грубича тести взяли пізніше: 30 серпня вони показали, що коронавірусна хвороба лише в дружини.

Нагадаємо, 25 серпня ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко та 30 серпня акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомили, що перехворіла на коронавірусну інфекцію. Телеведуча Ольга Фреймут, ведучий каналу ZIK Вадим Герасимович, український артист Сергій Бабкін і його дружина Сніжана, народний депутат від «Слуги народу» Роман Грищук та його дружина, учасниця гумористичного проєкту «Мамахохотала-шоу» на НЛО TV Анна Гресь повідомили, що заразилися COVID-19.

Фото: Костянтин Грубич / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5270
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду