Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»

Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»

5 Жовтня 2020
4412

Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»

4412
Цього року Факти ICTV визначали переможців у п’яти номінаціях – «Політика», ООС, Lifestyle і «Здоров’я», а також – «Народний вибір».
Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»
Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»

Журналісти Віталій Портников, Денис Казанський, письменниця Ірена Карпа та лікарка Оксана Скиталінська стали кращими блогерами 2020 за версією проєкту «Топ-100 блогерів України 2020» телеканалу ICTV. Найкращим блогером в категорії «Народний вибір» став ведучий Андрій Карпов (Андрій Полтава). Про це повідомив ICTV.

Голосування завершилося 30 вересня, у ньому взяли участь користувачі сайту разом з експертною комісією. Цього року Факти ICTV визначали переможців у п’яти номінаціях – «Політика», ООС, Lifestyle і «Здоров’я», а також – «Народний вибір».

Автор, журналіст, ведучий та політичний коментатор Віталій Портников переміг у категорії «Політика», набравши 199 балів. У категорії «Війна на Донбасі» перемогу здобув журналіст та блогер Денис Казанський (168 балів). Співачка, письменниця, журналістка, телеведуча та громадська діячка Ірена Карпа набрала 100 балів та перемогла в категорії Lifestyle. Лікарка-дієтолог Оксана Скиталінська набрала найбільше голосів у категорії «Здоров’я» – 124.

У складі експертів були Яніна Соколова (переможниця «Топ-100 блогерів України 2019», журналістка та ведуча програми «Вечір з Яніною Соколовою»), Дід Олесь (переможець «Топ-100 блогерів України 2019»), Вадим Карп’як (ведучий програми «Свобода слова»), Оксана Дихніч (продюсер програм «Гражданская оборона» та «Антизомбі») та Максим Скубенко (керівник проекту VOXCheck).

Крім того, переможецем у категорії «Народний вибір» став блогер, автор каналу «Вата Шоу», ведучий Прямого каналу Андрій Карпов (Андрій Полтава) який набрав 6 542 голоси. Переможців у цій категорії визначають виключно користувачі сайту.

Нагадаємо, сайт «Факти. ICTV» проводить опитування «Топ 100 блогерів» шостий рік поспіль. Голосування тривало протягом місяця – з 1 по 30 вересня 2020 року.

У 2019 році переможницями рейтингу «Топ-100 блогерів України» стали журналістка Яніна Соколова та колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун. Вони розділили перемогу на двох. Найкращим блогером в категорії «Народний вибір» став Олександр Мигун (Дід Олесь).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4412
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду