detector.media
05.10.2020 10:40
Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»
Канал ICTV оголосив переможців рейтингу «Топ-100 блогерів»
Цього року Факти ICTV визначали переможців у п’яти номінаціях – «Політика», ООС, Lifestyle і «Здоров’я», а також – «Народний вибір».

Журналісти Віталій Портников, Денис Казанський, письменниця Ірена Карпа та лікарка Оксана Скиталінська стали кращими блогерами 2020 за версією проєкту «Топ-100 блогерів України 2020» телеканалу ICTV. Найкращим блогером в категорії «Народний вибір» став ведучий Андрій Карпов (Андрій Полтава). Про це повідомив ICTV.

Голосування завершилося 30 вересня, у ньому взяли участь користувачі сайту разом з експертною комісією. Цього року Факти ICTV визначали переможців у п’яти номінаціях – «Політика», ООС, Lifestyle і «Здоров’я», а також – «Народний вибір».

Автор, журналіст, ведучий та політичний коментатор Віталій Портников переміг у категорії «Політика», набравши 199 балів. У категорії «Війна на Донбасі» перемогу здобув журналіст та блогер Денис Казанський (168 балів). Співачка, письменниця, журналістка, телеведуча та громадська діячка Ірена Карпа набрала 100 балів та перемогла в категорії Lifestyle. Лікарка-дієтолог Оксана Скиталінська набрала найбільше голосів у категорії «Здоров’я» – 124.

У складі експертів були Яніна Соколова (переможниця «Топ-100 блогерів України 2019», журналістка та ведуча програми «Вечір з Яніною Соколовою»), Дід Олесь (переможець «Топ-100 блогерів України 2019»), Вадим Карп’як (ведучий програми «Свобода слова»), Оксана Дихніч (продюсер програм «Гражданская оборона» та «Антизомбі») та Максим Скубенко (керівник проекту VOXCheck).

Крім того, переможецем у категорії «Народний вибір» став блогер, автор каналу «Вата Шоу», ведучий Прямого каналу Андрій Карпов (Андрій Полтава) який набрав 6 542 голоси. Переможців у цій категорії визначають виключно користувачі сайту.

Нагадаємо, сайт «Факти. ICTV» проводить опитування «Топ 100 блогерів» шостий рік поспіль. Голосування тривало протягом місяця – з 1 по 30 вересня 2020 року.

У 2019 році переможницями рейтингу «Топ-100 блогерів України» стали журналістка Яніна Соколова та колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун. Вони розділили перемогу на двох. Найкращим блогером в категорії «Народний вибір» став Олександр Мигун (Дід Олесь).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY