Трамп хоче змінити модератора дебатів

Трамп хоче змінити модератора дебатів

2 Жовтня 2020
2109

Трамп хоче змінити модератора дебатів

2109
Комісія з проведення президентських дебатів США теж вирішила змінити формат заходу.
Трамп хоче змінити модератора дебатів
Трамп хоче змінити модератора дебатів

Президент США Дональд Трамп хоче змінити модератора теледебатів, журналіста Fox News Кріса Уоллеса. Про це повідомила спікерка Білого дому Кейлі Макенані, передає НВ.

Водночас Дональд Трамп згоден взяти участь у нових дебатах з кандидатом від демократів Джо Байденом, які відбудуться 15 жовтня в Маямі.

«Що стосується зміни правил, то президент вчора чітко заявив, що єдиний шлях до чесних дебатів – зміна модератора. Він хоче проведення дебатів, планує брати участь, але хоче чесних правил, чесного обміну, а не того, щоб правила покривали конкретного кандидата та його здатності», – пояснила пані Макенані.

Комісія з проведення президентських дебатів США теж вирішила змінити формат дебатів через поведінку кандидатів. Зокрема, Комісія планує надати модераторам додаткові інструменти для підтримання порядку на дебатах.

«Дебати дали зрозуміти, що у майбутньому до формату слід додати ще одну структуру, щоб забезпечити більш упорядковане обговорення питань. Комісія буде ретельно розглядати пропоновані зміни та незабаром оголосить про нововведення», – сказали в Комісії 30 вересня.

Утім, у ніч на 2 жовтня стало відомо, що Дональд Трамп і його дружина Меланія захворіли на COVID-19. Відповідно, подальше проведення дебатів поки що під питанням.

Нагадаємо, 29 вересня відбулись дебати кандидатів у президенти США між Дональдом Трампом і Джо Байденом, модерував ведучий каналу Fox News Кріс Уоллес. Вони шокували і засмутили і глядачів, і політичних оглядачів в США. Зокрема, кандидати весь час перебивали один одного і модератора Кріса Уоллеса.

Наступного дня після дебатів Джо Байден висловив сподівання, що організатори отримають право виключати мікрофон кандидата, який у цей момент не виступає. У штабі Дональда Трампа заявили, що організація починає «переставляти ворота і змінювати правила посеред гри».

Фото: Україна 24

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2109
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду