Спікерка Білого дому захворіла на COVID-19

Спікерка Білого дому захворіла на COVID-19

6 Жовтня 2020
3694

Спікерка Білого дому захворіла на COVID-19

3694
Серед журналістів Білого дому наразі немає хворих на коронавірус.
Спікерка Білого дому захворіла на COVID-19
Спікерка Білого дому захворіла на COVID-19

Прессекретарка Білого дому Кейлі Макенані 5 жовтня повідомила, що захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона написала в Twitter.

Позитивний результат тесту на COVID-19 вона отримала вранці 5 жовтня, після чого пішла на карантин.

Канал CNN з посиланням на два неназваних джерела повідомив, що заступники пані Макенані –  Чад Гілмартін та Каролайн Лівітт – також отримали позитивний тест на коронавірусну інфекцію.

Асоціація кореспондентів Білого дому заявила, що серед журналістів Білого дому наразі немає хворих на COVID-19, але «деякі чекають результатів тесту».

Нагадаємо, 2 жовтня в президента США Дональда Трампа виявили COVID-19. Раніше він применшив небезпеку від коронавірусу,  «щоб не сіяти паніку».

Фото: Jacquelyn Martin/AP

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3694
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду