Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19

Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19

22 Вересня 2020
1807
22 Вересня 2020
10:55

Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19

1807
Він закликав усіх, з ким контактував протягом останніх днів, звернути увагу на стан здоров’я та пройти тестування.
Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19
Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19

Перший заступник міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв захворів на коронавірусну хворобу. Про це він повідомив у Facebook.

«Відсьогодні (21 вересня. – ДМ) вступив у бій за своє здоров‘я з найпроблемнішим захворюванням сучасності – корона вірусною хворобою (COVID-19). Тест на присутність в організмі РНК COVID-19 дав позитивний результат», – написав він.

Він розповів, що все почалося з легкої застуди й невисокої температури за відсутності нежитю й кашлю. За порадою друга він зробив у лабораторії ПЛР-тест на коронавірус, який виявився позитивним.

За його словами, це було несподівано, але він не особливо здивувався. «Висока щільність соціальних та професійних контактів є ознакою мого способу життя, тож і ризики, навіть за умов максимального дотримання заходів безпеки, були чималими», – пояснив перший заступник міністра.

Він додав, що крім лікарів звернувся за порадою до друзів, які мали успішний досвід боротьби з хворобою.

Ростислав Карандєєв закликав колег, друзів і всіх, з ким безпосередньо контактував протягом останніх днів, звернути увагу на стан здоров’я та за необхідності пройти відповідне тестування.

«Безпекова пасивність та відсутність руху народного супротиву поширенню COVID-19 (особливо в умовах непередбачуваності поведінки вірусу) є завідомо програшною позицією! Проявіть зараз до себе, будь ласка, увагу і в подальшому дотримуйтесь правил епідеміологічної безпеки!», – написав він.

Міністерства культури та інформаційної політики на своєму сайті повідомило, що Ростислав Карандєєв перебуває на самоізоляції вдома, а всі співробітники міністерства, які були в контакті з ним, проходять тестування.

Міністерство повідомило, що дотримується правил епідеміологічної безпеки:

  • на вході в будівлю працює дезінфекційна рамка та проводиться вимірювання температури;
  • усі співробітники та відвідувачі в масках та дотримуються дистанції;
  • наявні дезінфекційні засоби, усі приміщення провітрюються.

Нагадаємо, раніше голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк перехворіла на коронавірусну хворобу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1807
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду