detector.media
22.09.2020 10:55
Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19
Перший заступник міністра культури захворів на COVID-19
Він закликав усіх, з ким контактував протягом останніх днів, звернути увагу на стан здоров’я та пройти тестування.

Перший заступник міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв захворів на коронавірусну хворобу. Про це він повідомив у Facebook.

«Відсьогодні (21 вересня. – ДМ) вступив у бій за своє здоров‘я з найпроблемнішим захворюванням сучасності – корона вірусною хворобою (COVID-19). Тест на присутність в організмі РНК COVID-19 дав позитивний результат», – написав він.

Він розповів, що все почалося з легкої застуди й невисокої температури за відсутності нежитю й кашлю. За порадою друга він зробив у лабораторії ПЛР-тест на коронавірус, який виявився позитивним.

За його словами, це було несподівано, але він не особливо здивувався. «Висока щільність соціальних та професійних контактів є ознакою мого способу життя, тож і ризики, навіть за умов максимального дотримання заходів безпеки, були чималими», – пояснив перший заступник міністра.

Він додав, що крім лікарів звернувся за порадою до друзів, які мали успішний досвід боротьби з хворобою.

Ростислав Карандєєв закликав колег, друзів і всіх, з ким безпосередньо контактував протягом останніх днів, звернути увагу на стан здоров’я та за необхідності пройти відповідне тестування.

«Безпекова пасивність та відсутність руху народного супротиву поширенню COVID-19 (особливо в умовах непередбачуваності поведінки вірусу) є завідомо програшною позицією! Проявіть зараз до себе, будь ласка, увагу і в подальшому дотримуйтесь правил епідеміологічної безпеки!», – написав він.

Міністерства культури та інформаційної політики на своєму сайті повідомило, що Ростислав Карандєєв перебуває на самоізоляції вдома, а всі співробітники міністерства, які були в контакті з ним, проходять тестування.

Міністерство повідомило, що дотримується правил епідеміологічної безпеки:

Нагадаємо, раніше голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк перехворіла на коронавірусну хворобу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY