Владислав Сидоренко захворів на COVID-19

Владислав Сидоренко захворів на COVID-19

18 Вересня 2020
2833
18 Вересня 2020
10:55

Владислав Сидоренко захворів на COVID-19

2833
Ведучий перебуває в лікарні та каже, що нормально себе почуває.
Владислав Сидоренко захворів на COVID-19
Владислав Сидоренко захворів на COVID-19

Колишній редактор «1+1 Production», засновник і ведучий ютуб-каналу «Свободный» Владислав Сидоренко захворів на коронавірусну інфекцію. Про це він повідомив 17 вересня на своїй сторінці в Facebook.

«Мій стан зараз більш-менш стабільний – усе нормально», – сказав він під час трансляції на ютуб-каналі «Свободный».

Пан Сидоренко розповів, що тиждень тому зробив рентген, бо відчув симптоми, які «[його] налякали». Лікарі сказали, що в нього пневмонія та виписали лікування. Протягом тижня Владислав Сидоренко лікувався вдома.

Проте 14 вересня в нього піднялася температура. Його госпіталізували до лікарні та зробили ПЛР-тест, який виявився позитивним. Наразі він перебуває в лікарні.

Нагадаємо, 9 вересня ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Неля Шовкопляс повідомила, що захворіла на коронавірусну інфекцію

25 серпня ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко та 30 серпня акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомили, що перехворіли на коронавірусну інфекцію. 

Фото: Владислав Сидоренко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2833
Читайте також
03.07.2018 15:33
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
2 893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду