Мустафін повідомив, що писав «темники» для «Інтера»

Мустафін повідомив, що писав «темники» для «Інтера»

1 Вересня 2020
2624

Мустафін повідомив, що писав «темники» для «Інтера»

2624
Пан Мустафін також сказав, що з 2007 року не спілкується з Віктором Медведчуком.
Мустафін повідомив, що писав «темники» для «Інтера»
Мустафін повідомив, що писав «темники» для «Інтера»

Медіаконсультант та генеральний продюсер телеканалу «Еспресо» Олексій Мустафін розповів, що писав «темники» та визначав політику каналу «Інтер», коли там працював. Про це він сказав в інтерв’ю «Українській правді».

Пан Мустафін був шефредактором служби новин телеканалу «Інтер» у 2001–2005 роках.

«Коли мене запитують, чи виконували ви як головний редактор "Інтеру" "темники", я завжди відповідаю – я їх писав. <…> Сам для себе, що називається. Певною мірою, я визначав політику, і вважаю, що ця політика була помилковою», – розповів він.

Зазначимо, у 2003 році Олексій Мустафін розповідав, що отримував «темники».

Крім того, Олексій Мустафін входив до партії СДПУ(О), консультував «Партію регіонів» та Віктора Медведчука. На питання, чому Медведчука вважають одним із головних ворогів медіа, він відповів: «Якщо ви вважаєте, що я вважаю, що в моєму житті не було помилок, то ви помиляєтесь».

Пан Мустафін також сказав, що з 2007 року не спілкується з Віктором Медведчуком. «У мене шляхи з Медведчуком розійшлися в 2007-му році, власне, після того, як він залишив СДПУ(о), створив "Український вибір" і вже почав робити інші політичні проекти», – уточнив він.

Нагадаємо, з 1990 року Олексій Мустафін входив до партії СДПУ(О), в тому числі був її «політичним редактором», а в 2005-2010 роках – заступником голови. Він працював у виданні «УНІАН-тижневик», газетах «Пост-Поступ» та «День», завідував відділом міжнародної інформації на телеканалі «1+1». У 2001-2005 роках Олексій Мустафін працював шефредактором служби новин телеканалу «Інтер». У 2006-2012 роках він був заступником голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головним редактором інформаційної програми «Вікна».

У 2012-2013 роках консультував «Партію регіонів» з питань взаємодії зі ЗМІ. Також був генеральним директором телеканалу «Мега» з березня 2013 року до 6 вересня 2016 року.

З 14 грудня 2016 року до грудня 2017 року очолював інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» як генеральний продюсер новин.

На президентських та парламентських виборах 2019 року працював у штабі Юлії Тимошенко.

10 лютого 2020 року «Еспресо» повідомив, що Олексій Мустафін став генеральним продюсером каналу та займається питаннями стратегії й розвитку.

Фото: Громадське радіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2624
Читайте також
09.03.2021 15:10
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
7 977
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду