Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)

Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)

8 Грудня 2017
4189

Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)

4189
Замість Олексія Мустафіна генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна» стане Олександр Семирядченко. Про це «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел, також це офіційно повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».
Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)
Олексія Мустафіна в «Медіа Групі Україна» змінить Олександр Семирядченко (ДОПОВНЕНО)

Олександр Семирядченко приєднається до команди «Медіа Групи Україна» з 14 грудня. Він відповідатиме за розвиток єдиної інформаційної платформи «Сьогодні», координацію і взаємодію редакційних колективів, що входять до групи.

Олександр Семирядченко з квітня 2013 до лютого 2016 року працював керівником департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV. У минулому він теж працював на каналі ICTV з 2000 року на посадах заступника головного редактора інформаційної служби та її головним редактором. Згодом був керівником Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України та Радником голови Секретаріату Президента з інформаційних питань.

Олексій Мустафін очолив інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» в якості генерального продюсера новин 14 грудня 2016 року. У лютому 2017 року під його керівництвом було запущено мультимедійний бренд «Сьогодні», який об’єднав газету «Сегодня» та її сайт і новини каналу (які в минулому мали назву «События») в єдину інформаційну платформу. Контракт із паном Мустафіним було підписано строком на один рік і сторони не стали його продовжувати, тож у грудні 2017 року пан Мустафін залишить «Медіа Групу Україна». У прес-службі «Медіа Групи Україна» зазначили, що пан Мустафін висловив намір продовжити самостійну кар’єру в індустрії.

Директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко подякував Олексію Мустафіну за створення єдиної інформаційної платформи «Сьогодні», а перед Олександром Семирядченком поставив завдання визначити, за яким принципом буде розвиватися ньюзрум єдиної платформи: «Ми пройшли дуже складний етап створення єдиної інформаційної платформи «Сьогодні» і об'єднання всіх наших ресурсів - редакцій телеканалу «Україна», сайту Segodnya.ua і газети «Сегодня» під єдиним брендом. Ми вдячні Олексію Мустафіну за те, що прийняв цей непростий виклик і очолив процес перезапуску. Олексій приходив на проект об'єднання новин під брендом «Сегодня» і запуску організаційних змін. За рік йому вдалося реалізувати поставлені завдання. Інформаційний бренд «Сьогодні» продовжує розвиватися, і ми переходимо до нового етапу – технологічного. Нам потрібно визначитися, за яким принципом буде розвиватися ньюзрум єдиної мультимедійної новинної платформи. Тож можу запевнити, що перед Олександром Семирядченко стоїть не менш важливе і цікаве завдання. Упевнений, що досвід Олександра і потенціал наших журналістських команд дозволять нам з успіхом впоратися і з цим викликом».

«Пропозиція «Медіа Групи Україна» для мене - серйозний особистісний і менеджерський виклик, оскільки поставлені завдання, без перебільшення, сміливі і амбітні. У своїй роботі розраховую на підтримку, досвід і міцні професійні якості моїх нових колег. В умовах жорсткої конкуренції в інформаційному полі всім разом нам потрібно буде діяти швидко, рішуче і наполегливо, ламаючи усталені шаблони», – прокоментував своє призначення Олександр Семирядченко.

«Це був непростий рік, – зазначив Олексій Мустафін. – Але разом із тим – рік можливостей і рік придбання унікального досвіду. Я вдячний «Медіа Групі Україна» за довіру, а журналістам «Сьогодні» за їхню працю і розуміння, без яких було б неможливо досягти успіхів, які справді вражають. Думаю, нам вдалося закласти надійну основу для майбутніх перемог. Олександра Семирядченко знаю як міцного професіонала. Упевнений, що його прихід в «Медіа Групу Україна» дасть розвиток мультимедійній платформі, і новий, ще більш потужний імпульс».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4189
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду