Олексій Мустафін став генеральним продюсером «Еспресо»

Олексій Мустафін став генеральним продюсером «Еспресо»

10 Лютого 2020
5103

Олексій Мустафін став генеральним продюсером «Еспресо»

5103
Медіаексперт Олексій Мустафін займатиметься на «Еспресо» питаннями стратегії та розвитку.
Олексій Мустафін став генеральним продюсером «Еспресо»
Олексій Мустафін став генеральним продюсером «Еспресо»

Про це повідомляється на сайті каналу. 

«Із задоволенням прийняв пропозицію приєднатися до команди "Еспресо" – команди не лише фахової, а й з чіткою громадянською позицією. За доби розмивання загальних стандартів і орієнтирів, надзвичайно важливе існування ЗМІ, для яких цінності та відповідальність перед глядачами справді вагомі. Сподіваюся, що й "Еспресо" наша співпраця буде корисною», – прокоментував Олексій Мустафін.

«Я дуже рада, що Олексій погодився з нами співпрацювати, Нам дійсно не вистачало такої професійної людини в команді. Рухаємося вперед, не зважаючи на непрості часи», – сказала директорка «Еспресо» Катерина Єрмолович.

Нагадаємо, про те, що пан Мустафін йде працювати на канал «Еспресо», стало відомо минулого тижня. Але інформацію про посаду не розголошували.

Олексій Мустафін – журналіст, медіаменджер. Раніше працював заступником голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головним редактором, керівником програми новин «Вікна», генеральним директором телеканалу «Мега», генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна» тощо.

«Еспресо TV» — український інформаційний телеканал, створений у листопаді 2013 року.

Фото: Громадське радіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5103
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду