Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19

Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19

13 Серпня 2020
5803

Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19

5803
Результати тесту ПЛР вони отримали 12 серпня.
Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19
Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19

Народний депутат від «Слуги народу» Роман Грищук та його дружина, учасниця гумористичного проєкту «Мамахохотала-шоу» на НЛО TV Анна Гресь заразилися коронавірусною інфекцією. Про це нардеп повідомив 13 серпня на своїй сторінці в Facebook.

«Коли ти став цифрою зі статистики захворювань на COVID-19. У нас з дружиною позитивні тести. <…> Самопочуття більш-менш нормальне, з Тімом (сином подружжя – ДМ) все добре», – розповів пан Грищук.

Анна Гресь уточнила, що результати тесту ПЛР отримали 12 серпня.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до піарниці «Мамахохотала-шоу».

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»).

20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим». Ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук та працівники програми також здали тести на COVID-19.

Фото: Роман Грищук / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5803
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду