detector.media
13.08.2020 14:49
Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19
Нардеп Роман Грищук та учасниця «Мамахохотала-шоу» захворіли на COVID-19
Результати тесту ПЛР вони отримали 12 серпня.

Народний депутат від «Слуги народу» Роман Грищук та його дружина, учасниця гумористичного проєкту «Мамахохотала-шоу» на НЛО TV Анна Гресь заразилися коронавірусною інфекцією. Про це нардеп повідомив 13 серпня на своїй сторінці в Facebook.

«Коли ти став цифрою зі статистики захворювань на COVID-19. У нас з дружиною позитивні тести. <…> Самопочуття більш-менш нормальне, з Тімом (сином подружжя – ДМ) все добре», – розповів пан Грищук.

Анна Гресь уточнила, що результати тесту ПЛР отримали 12 серпня.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до піарниці «Мамахохотала-шоу».

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»).

20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим». Ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук та працівники програми також здали тести на COVID-19.

Фото: Роман Грищук / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY