У Харкові напали на знімальну групу АТН

У Харкові напали на знімальну групу АТН

14 Липня 2020
2017

У Харкові напали на знімальну групу АТН

2017
Журналісту й оператору довелося покинути місце нападу.
У Харкові напали на знімальну групу АТН
У Харкові напали на знімальну групу АТН

У Харкові 14 липня напали на знімальну групу АТН, що готувала сюжет про самогубство жінки, яка задушила сина. Про це повідомляє АТН.

«Зловмисник відібрав у оператора штатив від відеокамери і кинувся на припаркований поруч автомобіль, за яким той намагався сховатися, і відірвав дверні ручки, а потім в знімальну групу полетіло каміння. Журналісту і оператору довелося покинути місце нападу», – йдеться в повідомленні.

Поліція досліджує обставини події.

Національна поліція Харківської області попередньо встановила, що 37-річна жінка 13 липня задушила свого 10-річного сина, лишила передсмертну записку та скоїла самогубство. Правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві 6 червня 2020 року напали на знімальну групу телеканалу «Інтер», яка записувала інтерв'ю для ток-шоу «Стосується кожного». Поліція відкрила кримінальне провадження за 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2017
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду