На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»

На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»

10 Червня 2020
2067

На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»

2067
У момент нападу вдома була лише дружина та діти Романа Любицького.
На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»
На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»

У селі Солонка Львівської області в ніч на 10 червня невідомі намагалися пограбувати родину генерального директора телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Романа Любицького. Про це пише «Вголос».

У коментарі «Детектору медіа» поліція Львівської області повідомила, що вже порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Кількість нападників в поліції не назвали, сказавши, що зараз триває досудове розслідування.  

«Приблизно о 4:30 год ранку невідомі перелізли через паркан та потрощили автомобіль, який був припаркований на подвір’ї. Нападники спробували увірватися і до будинку, де перебувала лише Ірина Любицька разом із дітьми. Втім, їм завадила система охорони. Сам Роман Любицький під час нападу перебував у Львові», – повідомляє видання.

Як пише Zaxid.net, поліція не зафіксувала жодних пошкоджень чи слідів проникнення до будинку. «Відомо лише, що зловмисники розтрощили вікно в автомобілі та забрали речі, які там були. Однак вкрадене зловмисники викинули на вулиці неподалік дому гендиректора НТА», – йдеться в повідомленні.

Роман Любицький розповів, що поліція вже отримала відео з камер спостереження, на якому видно всіх учасників нападу. «Є дуже якісне відео з камер спостереження, видно скільки осіб було, куди планували проникнути і яким чином, куди вони ходили. Я це все надав поліції. Вони в машину залізли щось там витягнули, коли дружина вийшла на балкон, то вони повтікали, це видно. І як вони втікають, як перелізають назад, як дитячу сумочку витягають з машини», – сказав він.

Пан Любицький не знає з чим пов’язувати цей напад. «Слідча оперативна група буде досліджувати чи цей напад був скоєний з метою грабежу чи з метою професійної журналістської діяльності чи там політичної. Зараз мені важко сказати», – додав він.

Нагадаємо, у Львові в ніч на 4 червня невідомі напали на приватний будинок родини генерального директора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Фото: Вголос

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2067
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду