detector.media
10.06.2020 17:25
На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»
На Львівщині намагалися пограбувати родину гендиректора НТА та медіахолдингу «Вголос»
У момент нападу вдома була лише дружина та діти Романа Любицького.

У селі Солонка Львівської області в ніч на 10 червня невідомі намагалися пограбувати родину генерального директора телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Романа Любицького. Про це пише «Вголос».

У коментарі «Детектору медіа» поліція Львівської області повідомила, що вже порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Кількість нападників в поліції не назвали, сказавши, що зараз триває досудове розслідування.  

«Приблизно о 4:30 год ранку невідомі перелізли через паркан та потрощили автомобіль, який був припаркований на подвір’ї. Нападники спробували увірватися і до будинку, де перебувала лише Ірина Любицька разом із дітьми. Втім, їм завадила система охорони. Сам Роман Любицький під час нападу перебував у Львові», – повідомляє видання.

Як пише Zaxid.net, поліція не зафіксувала жодних пошкоджень чи слідів проникнення до будинку. «Відомо лише, що зловмисники розтрощили вікно в автомобілі та забрали речі, які там були. Однак вкрадене зловмисники викинули на вулиці неподалік дому гендиректора НТА», – йдеться в повідомленні.

Роман Любицький розповів, що поліція вже отримала відео з камер спостереження, на якому видно всіх учасників нападу. «Є дуже якісне відео з камер спостереження, видно скільки осіб було, куди планували проникнути і яким чином, куди вони ходили. Я це все надав поліції. Вони в машину залізли щось там витягнули, коли дружина вийшла на балкон, то вони повтікали, це видно. І як вони втікають, як перелізають назад, як дитячу сумочку витягають з машини», – сказав він.

Пан Любицький не знає з чим пов’язувати цей напад. «Слідча оперативна група буде досліджувати чи цей напад був скоєний з метою грабежу чи з метою професійної журналістської діяльності чи там політичної. Зараз мені важко сказати», – додав він.

Нагадаємо, у Львові в ніч на 4 червня невідомі напали на приватний будинок родини генерального директора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Фото: Вголос

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY